Θαυμάσιο βιντεοκλίπ από τους National

Δείτε το "Dark Side Of The Gym"

news.team
news.team

Αν και χρειάστηκε να τους περιμένουμε 4 χρόνια, οι National απέδειξαν με τον φετινό τους δίσκο Sleep Well Beast ότι παραμένουν στις πιο δημιουργικές δυνάμεις του σύγχρονου indie ήχου, που δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του γενικότερα (δείτε τι έγραψε ο Ανδρέας Κύρκος, εδώ).

Με δεδομένη λοιπόν τη συμπάθεια μεγάλης μερίδας του κυρίαρχου μουσικού Τύπου προς το είδος, αναμένεται να δούμε το άλμπουμ σε διάφορες λίστες της χρονιάς. Τα πήγε όμως πολύ καλά και σε εμπορικό επίπεδο, αφού χάρισε στους National τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιτυχία τους στις Η.Π.Α. (#2), αλλά και το πρώτο τους νούμερο 1 στη Βρετανία. Κατακτήθηκε επίσης το νούμερο 1 του Καναδά, ενώ κερδήθηκαν καλές θέσεις και σε άλλες αγορές-κλειδιά για τη μουσική (Αυστραλία #2, Γαλλία #11, Γερμανία #4).

Το γκρουπ ωστόσο δεν έχει σταματήσει να προμοτάρει την κυκλοφορία και το κάνει τώρα με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντας στη δημοσιότητα ένα θαυμάσιο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Dark Side Of The Gym" -μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κλιπ γύρισε για τη μπάντα ο Justin Peck, ο βασικός δηλαδή χορογράφος του μπαλέτου της Νέας Υόρκης, ο οποίος και πρωταγωνιστεί, χορεύοντας με την Patricia Delgado μέσα σε ένα γυμναστήριο όπου έχουν σβήσει τα φώτα, ανάμεσα σε πολύχρωμα μπαλόνια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο πλευρό του απεργού πείνας και δίψας Βασίλη Δημάκη βρίσκονται καλλιτέχνες και χιλιάδες κόσμος στα social media.

Ο ίδιος ήταν ο τελευταίος επιζών του First Great Sextet του Miles Davis.

Ο θεσμός φέρνει δράσεις σε αρχαιολογικούς χώρους και σε ανοιχτούς χώρους των μουσείων.

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares