Καινούριοι Pearl Jam

Ακούστε το "Obey The Law Of The Heart"

news.team
news.team

Τα grunge χρόνια μπορεί πλέον να φαντάζουν μακρινά, όπως και γενικά η δεκαετία του 1990, αλλά οι Pearl Jam ανήκουν σίγουρα στους επιζήσαντες, αφού μπόρεσαν να σταθούν και στη συνέχεια στο rock στερέωμα, χάρη βέβαια στη μεγάλη δημοφιλία του Eddie Vedder.

Δισκογραφικά, πάντως, αν εξαιρέσουμε ένα μπαράζ ζωντανά ηχογραφημένων κυκλοφοριών με πιο πρόσφατο άλμπουμ το φετινό Let's Play Two (δείτε εδώ), η μπάντα από το Σιάτλ έχει 4 χρόνια να φανεί -από το επιτυχημένο εμπορικά Lightning Bolt του 2013 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #20, Καναδάς #1, Γερμανία #4, Ιαπωνία #46, Ελλάδα #7), για το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει σε μας ο Ανδρέας Κύρκος με ένα κλικ εδώ.

Ούτε τώρα έχουν καθώς φαίνεται σχέδια για νέο άλμπουμ, ωστόσο έχουν ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Obey The Law Of The Heart", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε πατώντας εδώ.

Το "Obey The Law Of The Heart" είναι η συμμετοχή τους στο soundtrack της πολιτικοποιημένης κομεντί του Dan Baron Basmati Blues, που έχει σηκώσει κάμποσες αντιδράσεις απ' όσους την είδαν να διαιωνίζει το κλισέ του καλού Δυτικού που σώζει αλτρουιστικά έναν «τριτοκοσμικό» πληθυσμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε το σαββατοκύριακο στο Backstage Film Festival

Ακούστε την κουβέντα της σκηνοθέτιδας με τον Δημήτρη Λιλή και μαζί μια playlist με τα αγαπημένα της Nick Cave ...

Στο I Slept With Joey Ramone που ετοιμάζεται για το Netfllix.

FEATURED TODAY

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Top