Καινούριοι Pearl Jam

Ακούστε το "Obey The Law Of The Heart"

news.team
news.team

Τα grunge χρόνια μπορεί πλέον να φαντάζουν μακρινά, όπως και γενικά η δεκαετία του 1990, αλλά οι Pearl Jam ανήκουν σίγουρα στους επιζήσαντες, αφού μπόρεσαν να σταθούν και στη συνέχεια στο rock στερέωμα, χάρη βέβαια στη μεγάλη δημοφιλία του Eddie Vedder.

Δισκογραφικά, πάντως, αν εξαιρέσουμε ένα μπαράζ ζωντανά ηχογραφημένων κυκλοφοριών με πιο πρόσφατο άλμπουμ το φετινό Let's Play Two (δείτε εδώ), η μπάντα από το Σιάτλ έχει 4 χρόνια να φανεί -από το επιτυχημένο εμπορικά Lightning Bolt του 2013 (Η.Π.Α. #1, Βρετανία #2, Αυστραλία #1, Γαλλία #20, Καναδάς #1, Γερμανία #4, Ιαπωνία #46, Ελλάδα #7), για το οποίο μπορείτε να θυμηθείτε τι είχε γράψει σε μας ο Ανδρέας Κύρκος με ένα κλικ εδώ.

Ούτε τώρα έχουν καθώς φαίνεται σχέδια για νέο άλμπουμ, ωστόσο έχουν ένα καινούριο τραγούδι με τίτλο "Obey The Law Of The Heart", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε πατώντας εδώ.

Το "Obey The Law Of The Heart" είναι η συμμετοχή τους στο soundtrack της πολιτικοποιημένης κομεντί του Dan Baron Basmati Blues, που έχει σηκώσει κάμποσες αντιδράσεις απ' όσους την είδαν να διαιωνίζει το κλισέ του καλού Δυτικού που σώζει αλτρουιστικά έναν «τριτοκοσμικό» πληθυσμό.

Top