Στην κορυφή του μουσικού πλανήτη εκτόξευσε τον Post Malone το "Rockstar", η συνεργασία του με τον 21 Savage, που σάρωσε τα παγκόσμια νούμερο 1, κατακτώντας τα charts σε Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία, Αυστραλία και Καναδά, χτυπώντας επίσης το #8 της Γαλλίας και το #2 της Γερμανίας. Στις Η.Π.Α., μάλιστα, κατάφερε να εκθρονίσει μία από τις πιο κραταιές επιτυχίες της χρονιάς -το "Bodak Yellow" της Cardi B.

Το "Rockstar" προλογίζει το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του 22χρονου ράπερ από τις Συρακούσες της Νέας Υόρκης, το οποίο λέγεται Beerbongs & Bentleys και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον φετινό Δεκέμβριο, ως 2ο επίσημο βήμα μετά το περσινό Stoney (Η.Π.Α. #4, Βρετανία #10).

Φυσικά, το "Rockstar" καμία σχέση δεν έχει με το rock, αφού ο Post Malone εκπροσωπεί τη δημοφιλέστατη στη νεολαία trap τάση του σύγχρονου χιπ χοπ. Είναι όμως μία από τις κολοσσιαίες επιτυχίες του 2017, τόσο σε απήχηση, όσο και σε πωλήσεις.

Τώρα, το κομμάτι αποκτά και το δικό του επίσημο βιντεοκλίπ, το οποίο μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης.

Το κλιπ γύρισε ο Emil Nava και είναι ιδιαιτέρως ...αιματοβαμμένο. Αρκετοί είδαν μάλιστα σε αυτό μια αναφορά στο γιαπωνέζικο cult film του Toshiya Fujita Lady Snowblood (1973), το οποίο ενέπνευσε τον Ταραντίνο για να φτιάξει τα Kill Bill.

{youtube}UceaB4D0jpo{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured