H 34χρονη Annie Clark από την Tulsa της βαθιάς Αμερικής (Οκλαχόμα) είναι ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα και συζητημένα ονόματα της αγγλοσαξονικής τραγουδοποιίας στα 10 τελευταία χρόνια, γεγονός που επιβεβαίωσαν και οι εμπορικές επιδόσεις του τελευταίου μέχρι στιγμής άλμπουμ της St. Vincent του 2014 (Η.Π.Α. #12, Βρετανία #21).

Οι προσδοκίες είναι έτσι κάμποσες για το επόμενο δισκογραφικό της βήμα ως St. Vincent, για το οποίο αποκτούμε τώρα μια πρώτη ιδέα βλέποντας (στον σύνδεσμο στο τέλος της είδησης) το βιντεοκλίπ που γύρισε ο visual artist Alex Da Corte για το ολοκαίνουριο τραγούδι της "New York", που μας κοινοποιήθηκε τον Ιούλιο.

Ο Da Corte σχολίασε τα εξής: «νομίζω ότι η Νέα Υόρκη της Annie είναι η Νέα Υόρκη των δικών μου ονείρων: μια πόλη θολή και αποσπασματική και ονειρική και επίπεδη. Είναι όμορφη, συνάμα όμως και ελαφρώς μη απτή».

Για το νέο άλμπουμ, πάντως τσιμουδιά. Ακόμα δεν έχουμε ιδέα ούτε πώς θα λέγεται, ούτε πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει, αν και πολλοί fans στοιχηματίζουν στα social media για το πρώτο τρίμηνο του 2018, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι θα συμπέσει με την ευρωπαϊκή περιοδεία που ετοιμάζει για το φθινόπωρο, με κύριους σταθμούς το Λονδίνο, το Μάντσεστερ και το Δουβλίνο.

{youtube}4TPqUvy1vYU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured