Τους προηγούμενους μήνες είδαμε στα Village Cinemas αποκλειστικές προβολές ορισμένων διάσημων μουσικών αφιερωμάτων (στον Nick Cave, στους Queen, στον David Bowie), οι οποίες τράβηξαν την προσοχή του κοινού.

Έτσι, η δράση αυτή συνεχίζεται από τα Village Cinemas και τον Σεπτέμβρη, πάντα στις καλύτερες συνθήκες εικόνας και ήχου (και Dolby Atmos, αναλόγως το περιεχόμενο).

Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε:

- το ντοκιμαντέρ των Joshua Homme & Andreas Neumann American Valhalla, το οποίο ακολουθεί τον Iggy Pop στην έρημο της Καλιφόρνια για τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ Post Pop Depression. Μαζί του βρίσκεται ο (συν)σκηνοθέτης Josh Homme με ένα ακόμα μέλος των Queens Of The Stone Age (Dean Fertita), συν τον ντράμερ των Arctic Monkeys, Mat Helders.

Πότε: Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου
Διάρκεια: 81 λεπτά
προβολή στα αγγλικά, με αγγλικούς υπότιτλους
εισιτήρια: εδώ

- αποσπάσματα από τις 2 συναυλίες του David Gilmour στην Πομπηία της Ιταλίας, που ενώνονται από τον Gavin Elder σε ένα μοναδικό οπτικοακουστικό θέαμα ονόματι Live At Pompeii, με εντυπωσιακά λέιζερ και μουσικούς μεγάλης κλάσης, γεμάτο με τραγούδια των Pink Floyd και επιλογές από την προσωπική καριέρα του διάσημου μέλους τους. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε Dolby Atmos.

Πότε: Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου
Διάρκεια: 120 λεπτά
Εισιτήρια: εδώ

- το The End Of The End των Black Sabbath, την ιστορική δηλαδή τελευταία συναυλία της καριέρας τους στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας (τη γενέτειρά τους), εμπλουτισμένη με αποκλειστικές συνεντεύξεις των Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butles.

Πότε: Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου
Διάρκεια: 120 λεπτά
προβολή στα αγγλικά, με αγγλικούς υπότιτλους
εισιτήρια: εδώ

{youtube}uXWWkJ5jFq4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured