Αναστασία Τουρούτογλου

Το Glastonbury δεν έχει ανακοινώσει ούτε ένα όνομα για τη 2017 edition, αλλά η εμπιστοσύνη του διεθνούς κοινού σε αυτό είναι καθώς φαίνεται τυφλή. Άλλωστε υπάρχει κάμποση φημολογία για ονόματα: το ΝΜΕ αναφέρει τη Lady Gaga και τους Daft Punk, ενώ ορισμένοι στη Βρετανία θεωρούν «σχεδόν βέβαιο» ότι θα εμφανιστούν και οι Guns 'N' Roses με τους Radiohead.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε να διαθέτει εισιτήρια για το τετραήμερο 21-25 Ιουνίου χθες στις 9 το πρωί. Το ΝΜΕ είχε κάνει μάλιστα έναν ολόκληρο οδηγό με όλες τις «key dates» για τους ενδιαφερόμενους να προμηθευτούν εισιτήρια. Ως τις 9.55, όμως, τα πάντα είχαν τελειώσει: το Glastonbury ανακοίνωσε το sold-out μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, ενώ κατέστησε γνωστό ότι δεν θα διεξαχθεί το 2018.

Αν σκοπεύατε λοιπόν να πάτε προς τα εκεί του χρόνου ή του παραχρόνου, ίσως θα πρέπει να το ξεχάσετε. Μια τελευταία ευκαιρία θα δοθεί βέβαια την άνοιξη, όταν -σύμφωνα με την Glastonbury παράδοση- βγαίνουν στην αγορά μερικά ακόμα εισιτήρια. Αλλά με τον χαμό που έχει ήδη γίνει, θα πρέπει να είναι κανείς πολύ τυχερός.

{youtube}e-bq88pg4YM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured