Δελτίο Τύπου

onedirection2

Είτε μας αρέσουν, είτε όχι, οι One Direction αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά pop boy bands της εποχής μας. Δημιουργήθηκαν στο X Factor του 2010, κυκλοφόρησαν το νούμερο ένα ντεμπούτο single ‘What Makes You Beautiful’ τον Σεπτέμβριο του 2011 κι από τότε η 1D mania έχει κατακτήσει τον κόσμο και έχει ως αποτέλεσμα να έχει πουλήσει η μπάντα πάνω από 12 εκατομμύρια παγκοσμίως.

To νέο τους άλμπουμ, με τίτλο “Take Me Home”, θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου, ενώ για την ηχογράφησή του βρέθηκαν ξανά στο studio με τους Rami Yacoub & Carl Falk και Savan Kotecha, Ed Sheeran, αλλά και τον Tom Fletcher των McFly. Στο album έχουν προσθέσει τις δικιές τους πινελιές οι Dr Luke, Shellback και Toby Gad.

Τα πρώτο single του album, ‘Live While We’re Young’, θα κάνει πρεμιέρα στα ραδιόφωνα παγκοσμίως την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου. Την Άνοιξη του 2013 οι One Direction θα ξεκινήσουν την ήδη (!) sold out παγκόσμια περιοδεία τους από την Αγγλία και μεταξύ άλλων θα κάνουν 9 shows στο O2 Arena του Λονδίνου.

{youtube}khhEvGNfeEY{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured