news.team

Vaccines

Οι Vaccines παρουσίασαν το album artwork app που επιτρέπει στους fans να βάλουν το πρόσωπό το δικό τους και των φίλων τους στο εξώφυλλο του The Vaccines Come Of Age.

Οι fans μπορούν να συμμετέχουν μέσω του Facebook και να ξανά-δημιουργήσουν το εξώφυλλο του album με τον εαυτό τους και τους φίλους τους. Αν το πετύχουν θα είναι αυτοί οι stars στο εξώφυλλο και θα μπορούν να το μοιραστούν στα κοινωνικά τους δίκτυα.

Κάντε click εδώ για να το δοκιμάσετε και εσείς!

Το app κυκλοφόρησε στα πλαίσια της προώθησης του νέου, δεύτερου album των Vaccines “The Vaccines Come of Age”, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από την Columbia από σήμερα, Δευτέρα 03 Σεπτεμβρίου.

Το The Vaccines Come Of Age ηχογραφήθηκε στα ICP studios στις Βρυξέλλες και στα Distillery στο Bath με παραγωγό τον Ethan Johns.

To album θα κυκλοφορήσει και σε deluxe έκδοση με 2 CD, η οποία θα περιέχει 3 bonus tracks, τα Runaway, Possessive και Misbehaviour. Το δεύτερο CD περιέχει μια live ηχογράφηση του πρόσφατου show τους στο Brighton Centre στις 7 Μαίου 2012.

Το δεύτερο single, Teenage Icon κυκλοφορεί επίσης σήμερα. Το πρώτο single του album ήταν το No Hope το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουλίου.

Το The Vaccines Come Of Age είναι η συνέχεια του πλατινένιου, υποψήφιου για βραβείο Brit και βραβευμένο με NME, What Did You Expect From The Vaccines? το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2011.

Οι Vaccines είναι: Arni Arnason (μπάσο), Freddie Cowan (κιθάρα / φωνητικά), Pete Robertson (drums) & Justin Young (φωνητικά / κιθάρα).

{youtube}bFUKrsDDChE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured