Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Bob Dylan εμφανίστηκε στον Λευκό Οίκο μέσα στα πλαίσια μιας συναυλίας – με άλλους καλλιτέχνες - για το Κίνημα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Εκεί, ο Dylan έπαιξε και το πασίγνωστο ‘The Times They Are A-Changin’ ενώπιον του προεδρικού ζεύγους και μερικών εκλεκτών καλεσμένων.

Σήμερα ο Πρόεδρος Obama μιλάει στο περιοδικό Rolling Stone για τις εντυπώσεις του από τον Bob Dylan:

«Να τι μου αρέσει με τον Dylan: Είναι ακριβώς όπως θα περίμενες ότι θα ήταν. Δεν ήρθε στην πρόβα, αν και συνήθως όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες κάνουν μια πρόβα του set που θα παρουσιάσουν. Δεν ήθελε να φωτογραφηθεί μαζί μου, ενώ συνήθως όλοι εκείνοι οι ταλαντούχοι άνθρωποι πεθαίνουν για να βγούν μια φωτογραφία μαζί μου ή με την Michelle πριν από το show, όμως εκείνος δεν ασχολήθηκε καθόλου με αυτό το θέμα. Απλώς ήρθε και έπαιξε το ‘The Times They Are A-Changin’. Ένα υπέροχο τραγούδι. Ο τύπος είναι τόσο χωμένος στη μουσική του, που μπορεί επί τόπου να κάνει μερικές αλλαγές στον τρόπο που παίζει και το ίδιο τραγούδι να ακούγεται εντελώς διαφορετικό. Τελειώνει το τραγούδι και κατεβαίνει από τη σκηνή...Με πλησιάζει και μου σφίγγει το χέρι, κάνει ένα νεύμα με το κεφάλι του, μετά μου χαμογελάει λιγάκι και φεύγει...Αυτή ήταν και η μόνη επαφή που είχαμε.
Και σκέφτηκα: Έτσι ακριβώς θέλουμε τον Bob Dylan. Δεν τον θέλεις να σου χαμογελάει αυτάρεσκα. Προτιμάς να είναι περισσότερο επιφυλακτικός σχετικά με όλη την κατάσταση», λέει ο Obama.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured