Στο Maine των H.Π.Α. βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Lady Gaga , όπου συμμετείχε σε ένα συλλαλητήριο το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσα στα πλαίσια της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει ενάντια στον αποκλεισμό από τον Αμερικανικό στρατό, εκείνων των ανθρώπων που δηλώνουν ανοιχτά την ομοφυλοφιλία  τους.
 Η Gaga, εμφανίστηκε στην εκδήλωση και με φόντο μια γιαγντιαία αμερικανική σημαία, είπε στο συγκεντρωμένο πλήθος: «Πίστευα ότι η ισότητα ήταν κάτι το αδιαπραγμάτευτο. Είμαι εδώ διότι εκείνοι με εμπνέουν...Είμαι εδώ γιατί αυτή η πολιτική είναι λάθος, είναι άδικη και ουσιαστικά είναι εναντίον όλων εκείνων των πραγμάτων που υποστηρίζουμε ως Αμερικάνοι».

Η εμφάνιση της Gaga στο Maine ήταν ιδαίτερα σημαντική, διότι η εκστρατεία  είχε ως σκοπό να ασκηθεί πίεση σε δύο Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές της συγκεκριμένης πολιτείας, για να καταψηφίσουν σχετικό νόμο ο οποίος ουσιασιτκά θα επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους , στις λεσβίες και στους αμφιφυλόφιλους να υπηρετούν κανονικά την θητεία τους, χωρίς να υπάρχουν διακρίσεις ή και περιορισμοί λόγω της δηλωμένης σεξουαλικότητάς τους.

Δείτε ένα σχετικό video:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured