«Είμαστε πια σε μια ηλικία όπου δεν μπορούμε να κοιτάζουμε το μέλλον...» λέει ο Charlie Watts, των Rolling Stones.

news.team
news.team

Τον περασμένο Ιούλιο είχαμε αναφέρει στα νέα του Avopolis ότι η επόμενη παγκόσμια περιοδεία των Rolling Stones, μπορεί να είναι και η τελευταία για την μπάντα. Φήμες ήθελαν τότε, τους βετεράνους του rock ‘n roll να αποσύρνται σε δύο- τρία χρόνια από τώρα, λόγω...ηλικίας.
Σήμερα, ο drummer του σχήματος, ο Charlie Watts αποκαλύπτει σε γαλλικό έντυπο ότι το 2011 ή το 2012 οι Stones σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν μια μεγάλη αποχαιρετιστήρια περιοδεία - με την μπάντα να συμπληρώνει 50 χρόνια πορείας το 2012. «Προς το παρόν το συζητάμε. Μπορεί να κάνουμε κάτι του χρόνου ή την  μεθεπόμενη χρονιά. Έχουμε φτάσει σε μια ηλικία όπου δεν μπορούμε πλέον να κοιτάζουμε πολύ μακριά, στο μέλλον...», λέει ο 69χρονος Watts.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top