Ο Duff McKagan φεύγει από τους Jane’s Addiction έξι μήνες μετά την προσχώρησή του στην μπάντα.

news.team
news.team

Ο Daff McKagan φεύγει από τους Jane’s Addiction, μόλις έξι μήνες μετά από την προσχώρησή του στην μπάντα. Οι Jane’s Addiction ανακοίνωσαν την αποχώρηση του πρώην μπασίστα των Guns ‘n Roses στους fans μέσω e-mail, σύμφωνα με το ABC News.
«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Duff για την βοήθειά του στα τραγούδια για νέο μας album, τα οποία μας αρέσουν πολύ. Η συνεργασία μαζί του ήταν πολύ καλή – ιδιαίτερα στα live που κάναμε – αλλά βρισκόμαστε σε διαφορετικές κατευθύνσεις όσον αφορά στη μουσική. Από εδώ και πέρα ο Duff είναι ελεύθερος να δουλέψει πάνω σε δικές του μουσικές κι εμείς του ευχόμαστε καλή επιτυχία.», έγραφε η ανακοίνωση της μπάντας.
Ο McKagan συμμετείχε στις ηχογραφήσεις για το επερχόμενο album των Addiction – το πρώτο μετά από επτά χρόνια – αντικαθιστώντας τον Eric Avery, o οποίος είχε φύγει από την μπάντα τον περασμένο Μάρτιο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος περιηγείται στα live βίντεο του YouTube και κολλάει με την αυστραλή Tash Sultana.

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

Top