Ναταλία Πετρίτη

Είναι μια από εκείνες τις σπάνιες συγκυρίες που πετυχαίνεις κάτι την ώρα που συμβαίνει. Ένα βήμα πριν αναγνωριστούν καθολικά ως το next big thing στην παγκόσμια πειραματική σκηνή, οι Βρετανοί Maruja επισκέπτονται την Ελλάδα για μια one-off εμφάνιση.

Το jazz-punk κουαρτέτο από το Manchester έχοντας αποσπάσει αποθεωτικές κριτικές από NME, So Young Mag και BBC Radio 6 μεταξύ άλλων για το δημιουργικό αμάλγαμα νεωτεριστικά δομημένης free jazz που ακροβατεί ανάμεσα στις meta prog κιθάρες και το άναρχα ελευθεριάζον σαξόφωνο, κυκλοφορεί το ένα επιτυχημένο single μετά το άλλο, στρώνοντας το δρόμο για την παγκόσμια καταξίωση.

Φέρνοντας τον ανεμοστρόβιλο καλλιτεχνικής προσέγγισης που είναι η μουσική τους επί σκηνής με χειρουργική ακρίβεια, δείχνουν την on stage προσαρμοστικότητα τους σε κάθε ευκαιρία, όπως ακριβώς θα συμβεί αυτό το χειμώνα και στην Αθήνα.

Στις 3 Φλεβάρη, η σκηνή του Temple Athens θα φιλοξενήσει ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα σχήματα της ευρωπαϊκής ηπείρου, έχοντας ξεκάθαρη επίγνωση της μοναδικότητας της συγκυρίας ενός αποκλειστικού club show, πριν αρχίσουμε να μιλάμε για festival headliners.

Info:

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Temple (Ιάκχου 16, Αθήνα)

 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Ώρα έναρξης στις 21:30

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
-- Περιορισμένη Προπώληση : 18€

-- Προπώληση : 20€

-- Ταμείο : 23€

 

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ :
--
more.gr (πανελλαδικά) - https://www.more.com/music/maruja-live-in-athens/
-- Καταστήματα
Nova (πανελλαδικά)

-- Καταστήματα Public (πανελλαδικά)

-- MR.Vinylios (Αθήνα)

FB EVENT : https://web.facebook.com/events/735193094624840

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured