Ναταλία Πετρίτη

Καλά είναι τα νέα για όσες και όσους δεν πρόλαβαν τα εισιτήρια για τη συναυλία των Boy Harsher, αφού το συγκρότημα αναμένεται να εμφανιστεί τελικά και για ακόμη μια συναυλία στην Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα, οι Boy Harsher πρόκειται να βρεθούν στη σκηνή του Temple Athens στις 16 Μαΐου, ενώ και η συναυλία τους για την 17η Μαΐου μεταφέρεται στο Anodos Live Stage.

Δείτε αναλυτικά τη σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας:

«Η πολυαναμενόμενη συναυλία των Boy Harsher στις 17 Μαϊου στην Αθήνα είναι sold out! Για να αποφευχθεί το ρίσκο τυχόν καιρικών αναταραχών, το event μεταφέρεται στον εσωτερικό χώρο του Anodos Live Stage (Πειραιώς 183, Αθήνα).

Για όσους δεν προλάβατε, προσθέτουμε ένα δεύτερο show, στον χώρο όπου ξεκίνησαν όλα για τους Boy Harsher στην Αθήνα, την παραμονή, Δευτέρα 16 Μαϊου, στον αγαπημένο μας συναυλιακό Ναό, το Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι). Η προπώληση των εισιτηρίων του δεύτερου show έχει ξεκινήσει μέσω του viva.gr.

Όσοι είχατε εισιτήρια από τις αναβληθείσες συναυλίες λόγω covid-19, ισχύουν κανονικά για την συναυλία της 17ης Μαϊου στο Anodos Live Stage και ΟΧΙ για την δεύτερη ημερομηνία που προστέθηκε.

Ήρθε επιτέλους ή ώρα για ένα από τα πολλάκις αναβληθέντα συναυλιακά απωθημένα μας, και γι' αυτό σας ευχαριστούμε για την στήριξη και την υπομονή.

Αν έχετε οποιοδήποτε θέμα με το εισιτήριό σας (δυσανάγνωστο barcode, χαμένο εισιτήριο ή οτιδήποτε άλλο) επικοινωνήστε με το Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6986408118.

Το ακριβές χρονολόγιο της συναυλίας, θα ανακοινωθεί σύντομα. Μείνετε συντονισμένοι.»

Digital presale: https://www.viva.gr/.../music/pollaploi-xwroi/boy-harsher/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured