Ναταλία Πετρίτη

Tο Dolby Atmos παραμένει η πιο σύγχρονη καθηλωτική εμπειρία ήχου την οποία μπορείτε τώρα να απολαύσετε καθώς ακούτε το αγαπημένο σας βιβλίο. Οι Εκδόσεις ΟΞΥ και η Auvril Audiobooks παρουσιάζουν το μνημειώδες δυστοπικό έργο του George Orwell, “1984”, το οποίο μπορείτε να ακούσετε με την καθηλωτική φωνή του Κωνσταντίνου Λάγκου και σε ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στον χώρο του ήχου.

Τι είναι το Dolby Atmos;

Αν έχετε παρακολουθήσει μία έντονη ταινία δράσης, κατά πάσα πιθανότητα έχετε βιώσει ήδη μία εντυπωσιακή εμπειρία Dolby Atmos, με το καθηλωτικό, τρισδιάστατο ηχητικό πεδίο που προσφέρει.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, ο όρος Dolby Atmos ήταν αποκλειστικά συνδεδεμένος με τον χώρο του κινηματογράφου. Σήμερα, τεχνολογία εξαπλώνεται σε πληθώρα ηλεκτρονικών συσκευών, όπως τα smartphones και τα ακουστικά. Έτσι, ήρθε η μέρα όπου μπορούμε να καλωσορίσουμε αυτή την πολυδιάστατη εμπειρία ήχου και στον κόσμο των ακουστικών βιβλίων.

Το Dolby Atmos παραμένει η πιο σύγχρονη καθηλωτική εμπειρία ήχου την οποία μπορείτε τώρα να απολαύσετε καθώς ακούτε το αγαπημένο σας βιβλίο.

Αν λοιπόν νιώθατε ότι ο στερεοφωνικός ήχος ήταν ό,τι καλύτερο έχετε βιώσει μέχρι τώρα, προετοιμαστείτε να μεταφερθείτε στο επόμενο επίπεδο, παρέα με την Auvril Audiobooks.

Ακούστε σήμερα το 1984 των Εκδόσεων ΟΞΥ σε 3-D, μόνο στην Auvril Audiobooks

Τώρα, μπορείτε να απολαύσετε τη μέγιστη δυνατή εμπειρία ήχου που υπάρχει αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Οι εκδόσεις ΟΞΥ, σε συνεργασία με την Auvril Audiobooks, δημιούργησαν το πρώτο Dolby Atmos ακουστικό βιβλίο στην Ελλάδα, για να βουτήξουμε μέσα στην αφήγηση και να απολαύσουμε τη μέγιστη δυνατή εμπειρία ήχου που υπάρχει αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.*

*Η τεχνολογία Dolby Atmos είναι διαθέσιμη για συγκεκριμένες συσκευές και πλατφόρμες. Ανακαλύψτε σήμερα αν η συσκευή σας είναι μέσα σε αυτές και μη χάσετε ούτε στιγμή.

https://www.dolby.com/music/

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured