Ο Βραχνός Προφήτης του Θανάση Παπακωνσταντίνου κυκλοφόρησε το 2000 και έκτοτε, θεωρήθηκε η σημαντικότερη δουλειά του μουσικού, αλλά και ένας από τους δίσκους αναφοράς του ελληνικού ήχου για τη συγκεκριμένη δεκαετία (κι όχι μόνο).

Τώρα ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με μια νέα του ανάρτηση στο Facebook ανακοίνωσε μια κλήρωση μέσα από την οποία, ένας τυχερός θα κερδίσει μια test pressing κόπια του Βραχνού Προφήτη σε βινύλιο, υπογεγραμμένη. Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε, στην κλήρωση θα μπουν όλοι όσοι παραγγείλουν κάποιο δίσκο του Παπακωνστανίνου μέσω του www.ahosstudio.com. Η μία κόπια του δίσκου που κληρώνεται, είναι εξαιρετικά σπάνια, μιας και πρόκειται για τη μία εκ των 3 που «κόπηκαν» όταν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είχε μπει στη διαδικασία να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο άλμπουμ σε βινύλιο -κάτι που τελικά δεν προχώρησε.

Παρακάτω και ολόκληρο το μήνυμα του μουσικού:

«Φίλες και φίλοι,

η ανταπόκριση στην προσπάθεια που κάνουμε, να διαθέτουμε τους δίσκους μου -στα πλαίσια της αυτοδιαχείρισης- μέσα από την ιστοσελίδα μας (www.ahosstudio.com), είναι μεγάλη. Όπως

καθόμουνα και πληκτρολογούσα διευθύνσεις για τις αποστολές παραγγελιών σας, συγκινήθηκα γιατί αντιλήφθηκα ότι αυτή η ανταπόκριση κυρίως προέκυψε από τη διάθεσή σας να με στηρίξετε.

Έτσι, σκέφτηκα, σαν ένα ελάχιστο αντίδωρο, να κάνουμε μια κλήρωση ανάμεσα σε όλους αυτούς που ήδη έχουν κάνει ή θα κάνουν παραγγελία μέχρι 31 Μαρτίου 2021. Επίσης σκέφτηκα ότι το αντίδωρο θα έπρεπε να έχει μια μοναδικότητα.

Πριν από μερικά χρόνια είχα ξεκινήσει τη διαδικασία να βγάλω σε βινύλιο τον “Βραχνό Προφήτη” (εδώ να σας ενημερώσω ότι, στην ψηφοφορία που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες για το ποια από τις δουλειές μου θα θέλατε σε βινύλιο, ο “Βραχνός Προφήτης” είναι, με διαφορά πρώτος, οπότε και θα πάει για έκδοση). Είχα στείλει στο εργοστάσιο στη Γαλλία το υλικό και αυτοί με τη σειρά τους μου στείλανε τρία αντίγραφα -το ονομαζόμενο test pressing- να ακούσω και αν είμαι ευχαριστημένος, να προχωρήσουν στη μαζική παραγωγή. Δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, εκείνοι επέμεναν ότι είναι μια χαρά, πήρα ανάποδες και σταμάτησα τη συνεργασία και την έκδοση.

Από αυτά τα τρία αντίγραφα -σημειωτέον ότι δεν υπάρχουν εξώφυλλα- θα υπογράψω το ένα και θα το διαθέσω για την κλήρωση. Είναι διπλός δίσκος σε ειδική έκδοση των 180gr.

Θα τραβήξουμε τρεις κλήρους με σειρά προτεραιότητας, έτσι ώστε αν κάποιος δεν έχει πικάπ και δεν ενδιαφέρεται να περάσει το αντίγραφο στον επόμενο.

Υγεία και καλή καρδιά.

Θανάσης Π.»

https://www.facebook.com/ThanasisPapakonstantinou/posts/282464126568359

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured