Τον «Βραχνό Προφήτη» σε σπάνιο, υπογεγραμμένο βινύλιο κληρώνει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου

Υπάρχουν 3 ακυκλοφόρητες test pressing κόπιες του δίσκου και ο μουσικός κληρώνει τη μία, όπως ανακοίνωσε στο Facebook.

news.team
news.team

Ο Βραχνός Προφήτης του Θανάση Παπακωνσταντίνου κυκλοφόρησε το 2000 και έκτοτε, θεωρήθηκε η σημαντικότερη δουλειά του μουσικού, αλλά και ένας από τους δίσκους αναφοράς του ελληνικού ήχου για τη συγκεκριμένη δεκαετία (κι όχι μόνο).

Τώρα ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου με μια νέα του ανάρτηση στο Facebook ανακοίνωσε μια κλήρωση μέσα από την οποία, ένας τυχερός θα κερδίσει μια test pressing κόπια του Βραχνού Προφήτη σε βινύλιο, υπογεγραμμένη. Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε, στην κλήρωση θα μπουν όλοι όσοι παραγγείλουν κάποιο δίσκο του Παπακωνστανίνου μέσω του www.ahosstudio.com. Η μία κόπια του δίσκου που κληρώνεται, είναι εξαιρετικά σπάνια, μιας και πρόκειται για τη μία εκ των 3 που «κόπηκαν» όταν ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου είχε μπει στη διαδικασία να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο άλμπουμ σε βινύλιο -κάτι που τελικά δεν προχώρησε.

Παρακάτω και ολόκληρο το μήνυμα του μουσικού:

«Φίλες και φίλοι,

η ανταπόκριση στην προσπάθεια που κάνουμε, να διαθέτουμε τους δίσκους μου -στα πλαίσια της αυτοδιαχείρισης- μέσα από την ιστοσελίδα μας (www.ahosstudio.com), είναι μεγάλη. Όπως

καθόμουνα και πληκτρολογούσα διευθύνσεις για τις αποστολές παραγγελιών σας, συγκινήθηκα γιατί αντιλήφθηκα ότι αυτή η ανταπόκριση κυρίως προέκυψε από τη διάθεσή σας να με στηρίξετε.

Έτσι, σκέφτηκα, σαν ένα ελάχιστο αντίδωρο, να κάνουμε μια κλήρωση ανάμεσα σε όλους αυτούς που ήδη έχουν κάνει ή θα κάνουν παραγγελία μέχρι 31 Μαρτίου 2021. Επίσης σκέφτηκα ότι το αντίδωρο θα έπρεπε να έχει μια μοναδικότητα.

Πριν από μερικά χρόνια είχα ξεκινήσει τη διαδικασία να βγάλω σε βινύλιο τον “Βραχνό Προφήτη” (εδώ να σας ενημερώσω ότι, στην ψηφοφορία που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες για το ποια από τις δουλειές μου θα θέλατε σε βινύλιο, ο “Βραχνός Προφήτης” είναι, με διαφορά πρώτος, οπότε και θα πάει για έκδοση). Είχα στείλει στο εργοστάσιο στη Γαλλία το υλικό και αυτοί με τη σειρά τους μου στείλανε τρία αντίγραφα -το ονομαζόμενο test pressing- να ακούσω και αν είμαι ευχαριστημένος, να προχωρήσουν στη μαζική παραγωγή. Δεν έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος, εκείνοι επέμεναν ότι είναι μια χαρά, πήρα ανάποδες και σταμάτησα τη συνεργασία και την έκδοση.

Από αυτά τα τρία αντίγραφα -σημειωτέον ότι δεν υπάρχουν εξώφυλλα- θα υπογράψω το ένα και θα το διαθέσω για την κλήρωση. Είναι διπλός δίσκος σε ειδική έκδοση των 180gr.

Θα τραβήξουμε τρεις κλήρους με σειρά προτεραιότητας, έτσι ώστε αν κάποιος δεν έχει πικάπ και δεν ενδιαφέρεται να περάσει το αντίγραφο στον επόμενο.

Υγεία και καλή καρδιά.

Θανάσης Π.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Special mix και αφιερώματα, online party, συνεντεύξεις, 50 βιβλία Μεθυσμένο Ημερολόγιο για εσάς και ταινίες με πολλή

Η προγραμματισμένη για φέτος εμφάνιση των Pet Shop Boys μεταφέρεται για του χρόνου. 'Ετσι, θα εμφανιστούν στην Πλατεία

To "Memories of the Age of Anxiety" γράφτηκε για app διαλογισμού, γι' αυτό, πατήστε play και χαλαρώστε.

FEATURED TODAY

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Top