Ο The Boy θα κυκλοφορήσει δίσκο με τραγούδια για παιδιά, που έτσι κι αλλιώς, τα ξέρουν όλα

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να ήταν τα παιδικά τραγούδια».

news.team
news.team

Μέσα στο 2020 ακούσαμε τον «δίσκο καραντίνας» του The Boy, την Αντιλόπη (που, όπως αποδείχτηκε, εδώ στο Avopolis μας άρεσε πολύ).

Τώρα ο κατά κόσμον Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε μέσω Facebook την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου με παιδικά τραγούδια.

Ο δίσκος, όπως μαθαίνουμε, θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη από την Inner Ear.

Στο post της επίσημης σελίδας του The Boy διαβάζουμε συγκεκριμένα:

«Εδώ και κάποια χρόνια έλεγα να γράψω έναν δίσκο με παιδικά τραγούδια όπως θα ήθελα εγώ να ήταν τα παιδικά τραγούδια. Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας σκεφτόμουνα διαρκώς τα παιδιά, πως αντιμετωπίζουν την συναισθηματική αίσθηση τέλους που νιώθουν στους μεγάλους, τι ελπίδα έχουν να δημιουργηθούν κύτταρα ποίησης μέσα τους σε έναν κόσμο που όλοι μοιάζουν να συμφωνούν ότι βρίσκεται ήδη στην δυστοπία.

Μεγαλώνοντας στην εξίσου τρομακτική δεκαετία του ’80 όταν κάλυπτε το μεταπολιτευτικό σκοτάδι τα πρόσωπα των γονιών μας μπορούσαμε να τραγουδήσουμε την Συννεφούλα, να χορέψουμε την Σερενάτα, να ερωτευτούμε την Ροζαλία στην ροδοζαχαρένια παραλία.

Τα παιδιά των φίλων μου έφτασαν ήδη στην ηλικία των ερωτήσεων. Έγραψα λοιπόν για αυτά έναν δίσκο με ο θεός να τα κάνει παιδικά τραγούδια που μισούν να δίνουν απαντήσεις για τη ζωή.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μέσα στην άνοιξη από την Inner Ear.»

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top