Αναστασία Τουρούτογλου

Όσοι έχετε βρεθεί σε συναυλίες των Vodka Juniors ξέρετε ασφαλώς από πρώτο χέρι τη σχέση αφοσίωσης που υπάρχει με το κοινό τους, το οποίο αυγατίζει χρόνο με τον χρόνο, σε βαθμό ώστε μπορούμε πια να αποκαλούμε τους Αθηναίους punk rockers ως μια μπάντα που -μετά από 16 χρόνια ύπαρξης- είναι έτοιμη να δρασκελίσει πέρα από το underground.

Οι ίδιοι, ωστόσο, κρατούν τα πράγματα κοντά στις ρίζες, όπως απέδειξαν όταν στράφηκαν μέσω Kickstarter στους οπαδούς τους για να εξασφαλίσουν μέρος του ποσού των 15.000 ευρώ που χρειάζονταν για να βγει το Clubriot, ο δίσκος-διάδοχος του πολυσυζητημένου Darkpoetry (2007). Και οι fans πράγματι ανταποκρίθηκαν, με το Clubriot να κυκλοφορεί εν τέλει το 2015.

Μερίδα οπαδών, ωστόσο, το ήθελε και σε βινύλιο. Το αίτημά τους θα ικανοποιηθεί λοιπόν φέτος το φθινόπωρο: 25 Νοεμβρίου η Lab Records θα βγάλει το άλμπουμ σε διπλό ροζ βινύλιο, με φοβερό εξώφυλλο φτιαγμένο από τη σχεδιάστρια κόμιξ Aniro. Οι προ-παραγγελίες, μάλιστα, θα συνοδεύονται με αποστολή poster, stickers και totebag.

«Vodka μέχρι την κάσα», όπως λέει κι ένα οπαδικό σύνθημα!

{youtube}G2cY6Q0D7LE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured