Αναστασία Τουρούτογλου

Ο Lumiere, κατά κόσμον Θανάσης Χριστοδούλου, είναι ένας καλλιτέχνης που αγαπάμε τόσο στο Avopolis, όσο και στο Avopolis Radio (διαβάστε και μια πρόσφατη συνέντευξή του στον Ανδρέα Κύρκο, εδώ).

Το Σάββατο 14 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα, αναμένουμε το μυστικό κονσέρτο του: οι λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία θα γίνουν γνωστές μόνο μέσω email!
 
Τα labels Just Gazing και Front Yard δίνουν ένα μικρό φωτογραφικό hint σχετικά με το ιδιαίτερο της τοποθεσίας και προτρέπουν τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με την email διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για περισσότερες πληροφορίες.          
 
Ο Lumiere, μαζί με το σεξτέτο του, θα παρουσιάσουν το μεγαλύτερο μέρος του πρόσφατου άλμπουμ του καθώς και νέο ακυκλοφόρητο υλικό.
 
Πάραλληλα και στα πλαίσια της promo καμπάνιας του εν λόγω κονσέρτου, μοιράζουν προς δημοσίευση και αναπαραγωγή τη ζωντανή εκδοχή του κομματιού "Choreography A", όπως το κατέγραψε η κάμερα της Ευτυχίας Ιωσηφίδου από την πρόβα του συνόλου. Δείτε το στο τέλος του δημοσιεύματός μας.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και προσκλήσεις, μείνετε συντονισμένοι στο καθημερινό δίωρο 12-2μμ των Brotherhood On Air (Ζώης Χαλκιόπουλος - Λιλής Δημήτρης) στο www.avopolisradio.gr.
 
FB Pages:
 
https://www.facebook.com/Lumiere-181851156493/
https://www.facebook.com/Just-Gazing-Records-160642167296581/
https://www.facebook.com/frontyard.gr/

{youtube}bdan23lundw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured