Αναστασία Τουρούτογλου

 
Οι Βίοι Παράλληλοι είναι το μουσικό εγχείρημα δύο παλιών γνώριμων της εγχώριας χιπ χοπ σκηνής, του Ιωσήφ Πρίντεζη και του Χρήστου Πακιώτη. 
 
Ο Χρήστος Πακιώτης, ή αλλιώς Ογδόντα4, είναι ράπερ, παραγωγός και εικαστικός. Έγινε γνωστός με το καλλιτεχνικό προσωνύμιο Μέγας. O Ιωσήφ Πρίντεζης –παραγωγός, συνθέτης και ερμηνευτής στο crossover σχήμα Νέα Τάξη Πραγμάτων– έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τον Νίκο Κυπουργό και με τη Λίνα Νικολακοπούλου, στο αφιέρωμα στον Μάρκου Βαμβακάρη.
 
Το πρώτο τους digital single, "Τόνια", είναι συνάμα και η πρώτη κυκλοφορία του label 5th Season Records για το 2015, ενώ το ντουέτο έδωσε και μερικές αποκαλυπτικές πληροφορίες για το ποια είναι η μυστηριώδης Τόνια:
«Η Τόνια είναι σαγηνευτική, μεθυστική όπως το πιο ακριβό απόσταγμα. Πολύπλοκη και δαιδαλώδης, ξέρεις ότι εμφανίστηκε μπροστά σου για να σε καταστρέψει. Οι επίδοξοι μνηστήρες της είναι παντού, στη δουλειά, στο bar, στο δρόμο και δεν είσαι πάντα εκεί. Έχεις γνωρίσει την Τόνια ή όχι ακόμα? Κοίτα γύρω σου, βρες την, γνώρισε την αλλά έχε κατά νου πως ίσως το μετανιώσεις».
 
Η μουσική σύνθεση και η παραγωγή ανήκει στον Πρίντεζη, ενώ τους στίχους έγραψε ο Ογδόντα4. Η ηχογράφηση έγινε στο Studio Horizon ενώ τη μίξη, το mastering και τα scratches επιμελήθηκε ο Δημήτρης Κουντούρης (Ανδρείκελος). 
 
Τη σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ υπογράφει ο Numberless.
 

{youtube}LPTQI0shyNQ{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured