Αναστασία Τουρούτογλου

 
Από αύριο Πέμπτη, 3 του Δεκέμβρη, το Avopolis.gr ξεκινάει κάπως πιο επίσημα τους εορτασμούς για τα 18 του χρόνια (1996-2014), οι οποίοι και θα κορυφωθούν στο μεγάλο πάρτυ που θα γίνει το Σάββατο, 13 του Δεκέμβρη, στον club χώρο του Φουάρ (Χριστοπούλου 6 & Μητροπόλεως, Μοναστηράκι, 1ος όροφος, σε απόσταση περπατήματος από το μετρό "Μοναστηράκι"), με DJs τον Ανδρέα Κύρκο, τον Τάσο Μαγιόπουλο, τον Μάνο Μπούρα και τον Κωνσταντίνο Τσάβαλο.
 
Στα πλαίσια λοιπόν αυτών των εορτασμών, η πρώτη μας σελίδα θα αλλάξει μορφή για τον μήνα Δεκέμβριο, φιλοξενώντας κείμενα από ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας, γραμμένα ειδικά για μας! 
 
Πιο συγκεκριμένα, απευθυνθήκαμε σε καλλιτέχνες, διευθυντές δισκογραφικών εταιρειών, διοργανωτές συναυλιών, promoters μα και στους υπόλοιπους συναδέλφους του μουσικού τύπου, ζητώντας τους να μας γράψουν για το δικό τους σημαντικό μουσικό γεγονός της 18ετίας 1996-2014 την οποία και γιορτάζουμε. 
 
Αρχίζουμε λοιπόν αύριο, με πρώτους «καλεσμένους» μας τον Φοίβο Δεληβοριά, τον Σωκράτη Παπαχατζή (Ήχος + Εικόνα, Κόκκινη Καρφίτσα - Αυγή, αλλά και καλλιτέχνη) και τον Αντώνη Ξαγά εκ μέρους του Mic.gr
 
Και κάθε μέρα, στο εξής –συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων– θα βλέπετε και ένα διαφορετικό πρόσωπο να μιλάει για το δικό του μουσικό γεγονός αυτής της 18ετίας, ενώ μπορείτε να ακολουθείτε και το hashtag #avopolisturns18 που θα συνοδεύει κάθε σχετικό μας δημοσίευμα στα social media. 
 
Υπάρχει τέλος και μία έκπληξη: η συμμετοχή ενός διακεκριμένου διεθνούς ονόματος στους εορτασμούς μας! Αλλά αυτήν δεν θα σας την αποκαλύψουμε ακόμα... 
 
Facebook event: 
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured