Ροζίνα Αράπη

Θες να μάθεις τα πάντα για τον τομέα του καλλιτεχνικού management, αλλά και να εξερευνήσεις τις σύγχρονες τάσεις της μουσικής βιομηχανίας; Τότε την 6η Δεκεμβρίου στη SAE Athens θα συμβεί κάτι που σε αφορά!
 
 
Εκπρόσωποι του διεθνούς music market development agency Sound Diplomacy, θα βρίσκονται στη SAE το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, με σκοπό την παρουσίαση ενός σεμιναρίου με θέμα το “Artist Management” αλλά και ένα εξειδικευμένο masterclass σχετικά με το “Music Export”, την εξαγωγή δηλαδή μουσικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. 
 
Η Sound Diplomacy, εδρεύει στο Λονδίνο, αλλά έχει γραφεία στο Βερολίνο και τη Βαρκελώνη. Ειδικεύεται B2B δικτύωση (business-to-business) επιχειρήσεων, οργανισμών και μουσικών project με σκοπό το σχεδιασμό marketing ενεργειών, αλλά και την εξαγωγή και ανάπτυξη μουσικών προϊόντων, από μουσικά σχήματα, δισκογραφικές εταιρείες, festivals, μέχρι artist management & promotion agencies ,στις διεθνείς αγορές. Εκτός από αυτό , παρέχει σεμινάρια, και οργανώνει συνέδρια και διαλέξεις, πάντα με κύριο αντικείμενο τις τάσεις και τις λειτουργίες της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας. 
 

48470_Sound_Diplomacy_at_SAE_Athens_1

Εισηγητές του σεμιναρίου και του masterclass, θα είναι ο Dr. Shain Shapiro, ιδρυτής της Sound Diplomacy, και o Βασίλης Παναγιωτόπουλος, μέλος της εταιρείας. Τα κύρια θέματα που θα διερευνήσετε χωρίζονται στις ενότητες: Booking Agents & European Touring / Working with Music PRs / Showcase Festivals.
 
Αν επισκεφτείς το σεμινάριο “Artist Management” στη SAE Athens, θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις πρακτικές προώθησης για εγχώριους καλλιτέχνες και επιχειρήσεις του χώρου της μουσικής βιομηχανία, που σκοπό να επεκτείνουν τις δραστηριότητες τους εκτός συνόρων. Επίσης θα μάθεις βασικές πληροφορίες για τη διοργάνωση συναυλιών και περιοδειών στην Ευρώπη, και τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις για να προωθήσεις τη δουλειά σου και να αναπτύξεις συνεργασίες με τους κατάλληλους ανθρώπους, σε σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές (συμμετοχές σε φεστιβάλ κ.ά.). 
 
48476_Sound_Diplomacy_at_SAE_Athens_3
 
Όσο για το masterclass “Music Export” που θα ακολουθήσει, σε ενδιαφέρει αν βρίσκεσαι ήδη στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, όπως σε δισκογραφικές εταιρείες, διοργάνωση συναυλιών/festival, management & promotion agents, αλλά ακόμα και αν είσαι αυτοδιαχειριζόμενος καλλιτέχνης, που θες να μάθεις τα κατάλληλα μυστικά που θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ιδέες σου και τη δουλειά σου στο εξωτερικό. Αυτά που θα μάθεις είναι πλήρως διαμορφωμένα με τις ανάγκες των Ελλήνων επαγγελματιών. Από συμβουλές για τεχνικές προώθησης, εξειδικευμένη πληροφόρηση για συγκεκριμένες περιοχές, αλλά και προτάσεις για τον καθένα συμμετέχοντα, για επαφές με συγκεκριμένες εταιρείες του κλάδου στο εξωτερικό. 
 
Δήλωσε τώρα συμμετοχή, αφού ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, ώστε η Sound Diplomacy να έχει την ευκαιρία να επικεντρωθεί στο κάθε project και στις ιδέες του κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά. 
 
Αναλυτική περιγραφή και περισσότερα για τους ομιλητές θα βρεις στο SoundDiplomacy_Seminar_Masterclass.pdf / http://bit.ly/1ycPbdo
 
*Το σεμινάριο και το masterclass θα πραγματοποιηθούν στην αγγλική γλώσσα.
 
Κρατήσειςπερισσότερες  θέσεων
 
Έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις είτε το σεμινάριο, είτε το masterclass, είτε και τα δύο μαζί. Σε όλες τις περιπτώσεις οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Η κράτηση θέσης πραγματοποιείται μόνο με την ολοκλήρωση της εγγραφής. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στη γραμματεία της SAE Athens (καθημερινά 10:00-20:00), είτε εξ' αποστάσεως. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία στο 2103217661.
 
Κόστος Συμμετοχής:
 
Σεμινάριο: 40 ευρώ / 30 ευρώ για σπουδαστές & απόφοιτους της SAE
Masterclass: 40 ευρώ / 30 ευρώ για σπουδαστές & απόφοιτους της SAE
Σεμινάριο & Masterclass: 60 ευρώ / 40 για σπουδαστές & απόφοιτους της SAE
 
Προσοχή: Για συμμετοχή στο masterclass είναι απαραίτητη προϋπόθεση να αποστείλετε email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα "Sound Diplomacy Masterclass" στο οποίο θα αναφέρετε επιγραμματικά τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το masterclass "Music Export" και θα περιγράψετε συνοπτικά το καλλιτεχνικό project ή οργανισμό που εκπροσωπείτε. Τα κείμενά σας θα πρέπει να είναι στα αγγλικά.
 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured