Ο νέος δίσκος του Αντώνη Μπακαούκα σε free download και με συνοδεία video clip

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

mpakaoukas

Το 2006 ο Νίκος Πορτοκάλογλου ταξίδεψε ως παραγωγός του «στη χώρα των Grandeloopa» δίνοντας στον Αντώνη Μπακαούκα την ευκαιρία να ταξιδέψουν μαζί του σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο, αλλά και να εκδώσει το πρώτο του δισκογραφικό πόνημα…
Στην πάροδο των χρόνων ο Αντώνης ετοίμασε τραγούδια, παρακολούθησε με υπομονή την εξέλιξη της ελληνικής σκηνής και περίμενε στωϊκά την επόμενη κίνησή του. Μέχρι που ο Μανώλης Φάμελλος, του πρότεινε την συνεργασία με τους Δραμαμίνη (Γιάννης και Χάρης Μιχαηλίδης).
Από το Σεπτέμβρη του 2011 μέχρι και σήμερα, οι Δραμαμίνη επιμελήθηκαν την παραγωγή και την ενορχήστρωση δεκατεσσάρων τραγουδιών και ήρθε πλέον η ώρα να τα παρουσιάσουν στον κόσμο.
Πάρτι στο κρεβάτι, ο τίτλος του νέου –προσωπικού πλέον- album του Αντώνη Μπακαούκα, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε και δωρεάν από την προσωπική ιστοσελίδα του www.antonisbakaoukas.gr . Σ΄ αυτό το πάρτυ χωρίς συγκεκριμένους καλεσμένους, ελπίζει να ακουστούν όλα τα τραγούδια του, να ζήσει αυτός καλά κι εσείς καλύτερα.  
Το πρώτο digital single που κυκλοφορεί από αυτόν τον δίσκο είναι το “Θα Σηκωθώ Ξανά”, το οποίο έχει αρχίσει ήδη να βρίσκει χώρο στο airplay ραδιοφωνικών σταθμών στα FM και στο διαδίκτυο. Δια χειρός Δραμαμίνη και το καινούργιο video clip του, στο www.antonisbakaoukas.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο frontman αφήνει τη μπάντα του για «προσωπικούς λόγους».

Δείτε το μονόωρο σετ διασκευών του frontman των Wilco από την καραντίνα.

Μετά τους Queen και ο sir Elton αποκτά το δικό του βρετανικό νόμισμα.

Top