Δελτίο Τύπου

Οι Desert Monks συμπράττουν με τους The Randen για μια γεμάτη ενέργεια alternative rock  βραδιά στο six d.o.g.s την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, με πρωτότυπο υλικό από τις αναμενόμενες δισκογραφικές τους δουλειές.

Οι Desert Monks σχηματίστηκαν στην Αθήνα στα τέλη του 2015, σε μια προσπάθεια συνδυασμού μιας σειράς μουσικών και αισθητικών  πτυχών κάτω από μια γνώριμη, αλλά συγχρόνως ξεχωριστή, χροιά. Η μουσική τους εστιάζει στο Rock και τα υποείδη του, με τη διακριτική παρουσία στοιχείων που πηγάζουν από το ποικιλόμορφο καλλιτεχνικό και μουσικό  υπόβαθρο του κάθε μέλους. Η προφανής παρουσία της παραμόρφωσης, οι ξεκάθαροι ρυθμοί, οι περιστασιακά ευγενικές αρμονίες, τα επαναλαμβανόμενα φορτισμένα μοτίβα και τα βαρύτερα ξεσπάσματα, συνθέτουν τα δελεαστικά ηχητικά τοπία τους.

Η μπάντα εμφανίζεται σε αρκετούς χώρους και φεστιβάλ στην Αθήνα, ενώ παράλληλα επεξεργάζεται το υλικό του πρώτου album της που αναμένεται περί τις αρχές του 2017.

Desert Monks:

Ανδρέας Ντρούλιας: Κιθάρα, Φωνή
Θάνης Παρασκευόπουλος: Μπάσο, Φωνητικά
Βαγγέλης Μπουγιατιώτης: Κιθάρα
Κώστας Αμαργιανιτάκης: Τύμπανα

Οι The Randen είναι ένα group που συνδέει το κλασσικό και το εναλλακτικό rock, κάνοντας χρήση όλω εκείνων των ξεχασμένων ήχων, μέσα από μια καινούρια προοπτική. Ο στόχος τους είναι να παίζουν δυναμικά sets που αποτελούνται από αυθεντική, μουσική. Συνυπάρχουν απο το Μάιο του 2014, παίζοντας σε μια πληθώρα Αθηναϊκών μουσικών σκηνών καθώς και φεστιβάλ κερδίζοντας έτσι το όνομα ενός αυθεντικού power trio. Μέχρι στιγμής έχουν ένα single με τίτλο "Songs of freedom".

Το καλοκαίρι του 2015 βρέθηκαν στο studio, όπου ηχογράφησαν το πρώτο τους album, που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2016

The Randen:

Βασίλης Μαντζάνας: Κιθάρα, Φωνή
Βασίλης Αυγερινός: Μπάσο
Κώστας Κουμπρίδης: Τύμπανα
Μανώλης Παντελιάς: Ηχοληψία

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου
Six d.o.g.s.
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

πόρτες: 21.00
είσοδος: 5 ευρώ

{youtube}1pguC-zmamY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured