Δελτίο Τύπου

smokeyfinal

Οι Smokey Bandits παρουσιάζουν το multi ethnic cult γουέστερν «Debut» σε μουσική Δημήτρη Νάσιου / Γιώργου Φωτιάδη και εικόνα της δικής σας αποκλειστικά επιλογής. Οπλισμένοι με bongos, congas, τρομπέτες, τρομπόνια, πλήκτρα, κιθάρες και μουσικές επιρροές από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη,  οι Smokey Bandits εξαπολύουν το ηχητικό τους σύμπαν πάνω από τη νύχτα του Athens City πλάθοντας το soundtrack μιας σουρρεαλιστικής κινηματογραφικής πραγματικότητας, όπου ο Κλιντ Ίστγουντ μπορεί, εν δυνάμει,  να πίνει τσίπουρα με τους Reservoir Dogs παίζοντας πόκερ κάπου στα  βουνά των Βαλκανίων  και ο Μπάτμαν να ανταλλάσει το Bat mobile με άμαξα για να κυνηγήσει desperadoes, με μουσική υπόκρουση αργεντίνικων τανγκό.  Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και η άγκυρα του πανταχού παρόντος Beat για να μην ξεφύγουμε τελείως από το χάρτη.
Πράγμα που σημαίνει ότι δεν ξέρουμε τι ακριβώς «ταινία» θα δείτε σε αυτό το live... αλλά το σίγουρο είναι ότι θα χορέψετε!

Για 2 μόνο Πέμπτες,  8 και 15 Δεκεμβρίου, στο μεταμοντέρνο saloon του Κοο Κοο Live Bar

Υ.Γ. Δίπλα στα κλασσικά και αγαπημένα, συμπεριλαμβάνoνται sneak previews από τα καινούργια και ακυκλοφόρητα... Άραγε σε τι περιπέτειες να μπλέκουν πάλι αυτοί οι τύποι?
 
Band Members
Programming Δημήτρης Νάσσιος
Πλήκτρα Βαγγέλης Στεφανόπουλος
Κρουστά Κώστας Κοπανάρης
Τρομπέτα Δημήτρης Παπαδόπουλος
Τρομπόνι Γιώργος Ζαρέας

Info:  KooΚoo live bar (Ιάκχου 17, Γκάζι)
Τηλέφωνα: 2103450930 / 693 3331003
www.kookoo.gr
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος 12€ με ποτό


 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured