Την τύχη του στον κινηματογράφο ετοιμάζεται να δοκιμάσει ο Bruce Dickinson, αφού θα πρωταγωνιστήσει σε μία horror comedy με τίτλο Bjorn of the Dead. Παρωδία της παρωδίας δηλαδή, αφού από τον τίτλο και τον χώρο που εξελίσσεται (μια παμπ), καταλαβαίνουμε ότι αποτελεί tribute στο Shawn of the Dead πούμε τη σειρά του είχε βασιστεί στις ταινίες του George Romero.

Και είχε βύσμα ο Bruce, αφού το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο γιος του, Austin, οπότε φανταζόμαστε ότι δεν πέρασε από οντισιόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline από την ταινία θα περάσουν πολλά γνωστά ονόματα του rock και metal χώρου.

Η κωμωδία τρόμου διαδραματίζεται στον κόσμο των tribute συγκροτημάτων. Ο Bjorn, τραγουδιστής των Abbatoir, και τα υπόλοιπα μέλη ο Benny, η Anni-Frid και η Agnetha περνούν τα σαββατοκύριακά τους διασκευάζοντας κλασικά Abba τραγούδια, σε ολοένα και πιο καταθλιπτικούς χώρους, από τα σπίτια ηλικιωμένων μέχρι σε σχεδόν άδεια δωμάτια παμπ. Το συγκρότημα είναι έτοιμο να τα παρατήσει μέχρι που μια μέρα ο Benny, το γηραιότερο και πιο άπορο μέλος του συγκροτήματος, θα ακούσει για έναν διαγωνισμό Battle Of The Bands για tribute συγκροτήματα.

Καθώς η μπάντα φτάνει για να φορτώσει τον εξοπλισμό της, τα πράγματα αρχίζουν να στραβώνουν αρκετά γρήγορα. Μια αναστάτωση στην κύρια αίθουσα του χώρου ξεφεύγει γρήγορα αναγκάζοντας τον Bjorn και την μπάντα του να κρυφτούν στα παρασκήνια. Κάποια από τα άλλα μέλη συγκροτημάτων τραυματίζονται και το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο μεγάλο όταν οι τραυματίες μεταμορφώνονται σε αιμοδιψείς απέθαντους.Ακολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες.

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured