Πενήντα χρόνια μετά τον τρόμο που σκόρπισε στις αίθουσες ο «Εξορκιστής», έχουμε μία νέα ταινία, που όπως και η πρόσφατη τριλογία του Halloween, αγνοεί όσα σίκουελ ακολούθησαν και λειτουργεί ως συνέχεια. Είναι το Exorcist: Believer, που μας δείχνει μάλιστα και την επιστροφή της Ellen Burstyn που υποδυόταν στο original, την μητέρα του δαιμονισμένου κοριτσιού.

Εδώ δεν έχουμε ένα, αλλά δύο δαιμονισμένα κορίτσια και στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε ακούμε και το θρυλικό "Tubular Bells" του Mike Oldfield. H ταινία κάνει πρεμιέρα στις 13 Οκτωβρίου και όπως ανακοινώθηκε ταυτόχρονα το σίκουελ (Deceiver) θα έρθει τον Απρίλιο του 2025. Να τονίσουμε ότι έχει ήδη προγραμματιστεί ως τριλογία αυτή η επιστροφή του Εξορκιστή με τον David Gordon Green (Halloween) στη σκηνοθεσία.

Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη της ταινίας: 

Από τον θάνατο της εγκύου συζύγου του σε σεισμό στην Αϊτή πριν από 12 χρόνια, ο Victor Fielding, έχει μεγαλώσει μόνος του την κόρη τους, Angela. Αλλά όταν η Angela και η φίλη της Kathreen, εξαφανίζονται στο δάσος, για να επιστρέψουν τρεις μέρες αργότερα χωρίς να θυμούνται τι τους συνέβη, ξεσπά μια αλυσίδα γεγονότων που θα αναγκάσουν τον Βίκτορ να αντιμετωπίσει το ναδίρ του κακού και, μέσα στον τρόμο και την απελπισία του, να αναζητήσει τον μοναδικό ζωντανό που έχει δει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν: την Chris Macneal.Ακολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. 

Πηγή

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured