Η πρωτότυπη, μίνι σειρά του FX, «Μεγάλες Προσδοκίες», από τον Steven Knight και βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Charles Dickens, είναι τώρα διαθέσιμη με όλα τα επεισόδια, αποκλειστικά στο Disney+. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

Η νέα, μίνι σειρά, έξι επεισοδίων, βασίζεται στο ομώνυμο κλασικό μυθιστόρημα του Charles Dickens. Η σειρά αφηγείται την ιστορία ενηλικίωσης του Πιπ (Fionn Whitehead), ενός ορφανού που λαχταράει μια καλύτερη ζωή, μέχρι που μια τροπή της μοίρας και οι σατανικές μηχανορραφίες της μυστηριώδους και εκκεντρικής Μις Χάβισαμ (Olivia Colman), του ανοίγουν την πόρτα σε έναν σκοτεινό κόσμο γεμάτο δυνατότητες. Κάτω από το βάρος των μεγάλων προσδοκιών που του εναποτίθενται, ο Πιπ θα πρέπει να ανακαλύψει το πραγματικό κόστος αυτού του νέου κόσμου και
να αναλογιστεί κατά πόσο αυτός ο κόσμος θα τον κάνει τον άνθρωπο που επιθυμεί να γίνει.

Το μυθιστόρημα του Dickens, μια καταγγελτική κριτική του ταξικού συστήματος, εκδόθηκε το 1861, αφού πρώτα είχε κυκλοφορήσει σε μια σειρά εβδομαδιαίων κεφαλαίων από τον Δεκέμβριο του 1860.

g

Ο Fionn Whitehead πρωταγωνιστεί ως Πιπ, και ηγείται του all-star cast, με τους Olivia Colman ως Κυρία Χάβισαμ, Shalom Brune-Franklin, Ashley Thomas, Johnny Harris, Hayley Squires, Owen McDonnell, Trystan Gravelle, Laurie Ogden, Rudi Dharmalingam, Tom Sweet, Chloe Lea και Matt Berry.

Ο Steven Knight είναι σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με τους Tom Hardy, Ridley Scott, Dean Baker, David W. Zucker και Kate Crowe. Οι Brady Hood και Samira Radsi είναι οι σκηνοθέτες. Η σειρά «Μεγάλες Προσδοκίες» είναι μια παραγωγή της FX Productions σε συνεργασία με το BBC, την Scott Free και την Hardy Son & Baker.

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τα ήδη διαθέσιμα Παιδικά Προφίλ που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Δείτε το trailer της σειράς:

Το επίσημο poster:

b

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured