Ο τελευταίος Hollywood hunk που προστέθηκε στο cast για το sequel του Gladiator φαίνεται πως είναι ο αγαπημένος Pedro Pascal, ο οποίος και δεν προλαβαίνει να κλείνει δουλειές έπειτα από την τεράστια επιτυχία του The Last Of Us και του Star Wars spinoff, The Mandalorian.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, ο Pascal θα συμμετέχει στη νέα ταινία του Ridley Scott, σε σενάριο του David Scarpa (All the Money in the World). Στη νέα ταινία θα δούμε επίσης τον Paul Mescal ως Lucius, τον ανιψιό δηλαδή του Commodus που ερμήνευσε ο Joaquin Phoenix και σώθηκε από τον Maximus του Russell Crowe στην original ταινία. Παράλληλα, ο Barry Keoghan θα ερμηνεύσει τον χαρακτήρα του Αυτοκράτορα Geta.

Ο Denzel Washington από την άλλη θα συμμετέχει επίσης στην ταινία μαζί με τους Joseph Quinn και Connie Nielsen, ενώ αυτή αναμένεται στις αίθουσες στις 22 Νοεμβρίου του 2024.

Το original Gladiator αποτέλεσε τεράστια κινηματογραφική επιτυχία, με έσοδα $460 εκατομμυρίων στο box office όταν αυτή κυκλοφόρησε το 2000. Απέσπασε πέντε βραβεία Όσκαρ, μεταξύ των οποίων αυτό της Καλύτερης Ταινίας, αλλά και του Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Crowe.

Ο Pascal θα πρωταγωνιστήσει και στην 30λεπτη νέα gay western ταινία του Pedro Almodóvar, Strange Way of Life, στο πλευρό του Ethan Hawke, αλλά και στη νέα ταινία του Ethan Coen, Drive Away Dolls.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured