Λίγο μόλις διάστημα πριν την (περιορισμένη) κυκλοφορία του στις αμερικανικές αίθουσες αλλά και την προσγείωσή του στο Netflix , το νέο μυστήριο του Ryan Johnson, που κατά το ήμισυ γυρίστηκε Ελλάδα, παρουσιάζει ένα καινούργιο trailer.

Ο Daniel Craig επιστρέφει στο Glass Onion: Knives Out 2 για να αποφλοιώσει ένα «Γυάλινο Κρεμμύδι», με τον τίτλο της δεύτερης ταινίας της σειράς να είναι εμπνευσμένος από τους Beatles και εκείνον να υποδύεται για ακόμη μια φορά τον ρόλο του ντετέκτιβ Benoit Blanc.

Για το πολυαναμενόμενο glam whodunit, ο Ryan Johnson δήλωσε: «Αυτό που αγαπώ στην Agatha Christie είναι ότι ποτέ δεν διαλέγει τον εύκολο δρόμο. Υπάρχει μια μόνιμη πλάνη στο πώς εκλαμβάνεται η δουλειά της, στο ότι υποτιθέμενα επαναλαμβάνει μια φόρμουλα ξανά και ξανά, όμως οι θαυμαστές ξέρουν ότι αυτό δεν είναι αλήθεια. Δεν ήταν ποτέ απλά σκηνικά, και μέθοδοι φόνων. Πάντοτε τέντωνε τα είδη και τις συλλήψεις της. Κάτω από την ομπρέλα ενός whodunit έγραφε κατασκοπίες, πρωτο-slasher τρόμους, διώξεις serial killers, γοτθικά ρομάντζα, ψυχολογικές σπουδές, περίλαμπρα ταξιδιωτικά».

Ο ίδιος συνεχίζει: «Κι όταν έκανα το Knives Out ήταν ακριβώς αυτό που με συνάρπαζε περισσότερο στην πιθανότητα να κάνω περισσότερα μυστήρια με τον Benoit Blanc, να συλλάβω την Christie και να καταφέρω κάθε φιλμ να έχει δικό του τόνο, δική του φιλοδοξία, λόγο ύπαρξης και τίτλο».

knives-out-2-2

Το πρώτο Knives Out υπήρξε εξαιρετικά δημοφιλές, αποφέροντας περισσότερα από 300 εκατομμύρια δολάρια στο στούντιο που το δημιούργησε και έχοντας κοστίσει μόλις 40. Στη δεύτερη ταινία του πρόκειται να δούμε δίπλα στον Daniel Craig τους Ethan Hawke, Edward Norton, Kate Hudson, Dave Bautista, Janelle Monáe και πολλούς ακόμη.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η ταινία επικεντρώνεται στον δισεκατομμυριούχο της τεχνολογίας Miles Bron (Norton) που προσκαλεί μερικούς φίλους για διακοπές σε ένα ιδιωτικό ελληνικό νησί. Σύντομα, οι επισκέπτες θα αντιληφθούν πως δεν είναι όλα τέλεια στον παράδεισο κι ένας φόνος θα αποτελέσει αφορμή για να αποκαλυφθεί η πηγή της ίντριγκας στο νησί.

Το Glass Onion: A Knives Out Mystery θα προβληθεί στο Netflix στις 23 Δεκεμβρίου.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured