Σοκ στην παγκόσμια κοινότητα των σινεφίλ προκάλεσε η είδηση ότι η Νοτιοαφρικανή ηθοποιός, Charlbi Dean, πέθανε σε ηλικία μόλις 32 ετών από ξαφνική ασθένεια σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης.

Η Charlbi Dean υπήρξε γνωστό μοντέλο, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως ηθοποιός. Ο πρώτος της αξιοσημείωτος ρόλος ήταν αυτός στη σειρά υπερηρώων, Black Lightning, όπου υποδύθηκε την πληρωμένη δολοφόνο σε εννιά επεισόδια.

Η πιο αξιοσημείωτη ωστόσο δουλειά της ήταν αυτή στην ταινία του Ruben Östlund, Τρίγωνο της Θλίψης, που έφυγε από την απονομή του φεστιβάλ των Καννών με τον Χρυσό Φοίνικα και πρόκειται να κάνει την πρεμιέρα της στη χώρα μας σε λίγες μέρες.

Ο Ruben Östlund φαίνεται πως προτίμησε την νεαρή ηθοποιό ανάμεσα σε πολλές γνωστές πρωταγωνίστριες που συμμετείχαν στην οντισιόν για τον ρόλο, βλέποντας στο πρόσωπό της μια ηθοποιό που θα αποκτούσε λαμπρό μέλλον στον κόσμο του κινηματογράφου. 

Η είδηση του θανάτου της Charlbi Dean σκόρπισε όπως ήταν αναμενόμενο θλίψη στους ανθρώπους του σινεμά, που θρηνούν την απώλεια μιας εξαιρετικά ταλαντούχας και νεαρής γυναίκας που είχε ακόμη πάρα πολλά να δώσει. 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured