Την αποκάλυψη ότι δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς του Σικάγο έκανε ο ηθοποιός Τζον Κιούζακ. Όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter, "δεν άρεσε στους αστυνομικούς οτι βιντεοσκοπούσα ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο και ήρθαν κατά πάνω μου με γκλομπς. Χτύπησαν τη μοτοσικλέτα μου".

O γνωστός ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του, καταδεικνύουν την οργή των διαδηλωτών και την υπέρμετρη βία από την πλευρά της αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί επιτέθηκαν στον Τζον Κιούζακ την ώρα που βιντεοσκοπούσε τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια στο Σικάγο για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. 

Όπως αναφέρει ο ίδιος, τον ψέκασαν με σπρέι πιπεριού ενώ σε άλλο tweet καταφέρεται εναντίον του Τραμπ αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Θα με εξέπληττε αν αυτό κρατήσει μία ή δύο μέρες. Αυτό μπορεί να είναι η αρχή του τέλους της μισητής εποχής Τραμπ. Δόξα τω θεώ, υπάρχει η αίσθηση ότι πολλά κύματα οργής οδηγούνται σε μία κορύφωση".

Σε άλλο tweet, τέλος, ο Κιούζακ δεσμεύεται να "κλωτσήσει τον μισητό ναζιστικό κ@λο του Τραμπ, έξω από τον Λευκό Οίκο και από εκεί στην φυλακή".

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured