Πολλές βιτρίνες έχουν βάλει ήδη τα γιορτινά τους, το Φθινόπωρο θα δώσει σε ένα μήνα τη θέση του στο Χειμώνα και πολύ χαμπάρι δεν πήραμε με την καλοκαιρία, αλλά μην γελιόμαστε... Η ώρα ήδη άλλαξε, η νύχτα έρχεται πιο γρήγορα και μετράμε αντίστροφα για το τέλος του χρόνου που μας κλείνει το μάτι για τα μεγάλα και λαμπερά που έρχονται.

Αυτό σημαίνει ότι στο γκρουπ της παρέας των 3 ζευγαριών και 2 singles που είμαστε, γίνεται ένας μικρός χαμούλης, ειδικότερα τώρα που πρέπει να βρούμε τρόπο αφενός να περνάμε καλά και αφετέρου να κάνουμε οικονομία για τους επόμενους απαιτητικούς μήνες.

Αφού λοιπόν έχουμε βρει εναλλακτικά σενάρια για πρωινές βόλτες σε κοντινά δάση και καταφύγια του λεκανοπεδίου, ήρθε η ώρα να λύσουμε το θέμα της μεγάλης χειμερινής νύχτας.

Aigaio_sos_poster_neooo.jpg

Αυτό, όπως κάθε χρόνο, λύνεται εύκολα και ομόφωνα με τον κινηματογράφο. Βασικά τον οικιακό κινηματογράφο που μπορούμε όλοι να φέρουμε καλούδια προς βρώση και πόση, ενώ διαλέγουμε εμείς κάθε φορά τι θα δούμε. Σινεφίλ και ταινιοφάγοι, όπως είμαστε όλοι, έχουμε ήδη λίστες με έργα και σειρές που θέλουμε να δούμε από κοινού προκειμένου να ακολουθεί και ο σχετικός σχολιασμός.

quote1.png

Σε αυτό το concept της customized διασκέδασης, τουτέστιν κομμένης και ραμμένης στα μέτρα μας, υπάρχουν κάποια προαπαιτούμενα προκειμένου να ζήσουμε την απόλυτη εμπειρία οικιακής διασκέδασης.

Τι θέλω να πω με αυτό; Θα χρειαστούμε μια ποικιλία σε τίτλους και κατηγορίες, με πρόσβαση σε κάποια που προβάλλονται σε Α' τηλεοπτική προβολή, ει δυνατόν και βραβευμένα. Επίσης, θα πρέπει να μπορούμε να μην περιοριζόμαστε στην ώρα προβολής. Μέχρι να μαζευτούμε όλοι περνάει καμία ωρίτσα από το αρχικό ραντεβού.

Ακόμα, αν πρόκειται για κανένα 3ωρο έργο ή για κάποια από τις διάσημες σειρές που θα δούμε 3 με 4 επεισόδια back-to-back, χρειάζεται και το απαραίτητο διάλειμμα. Θα πρέπει να σηκωθούμε, να κάνουμε μια βόλτα μέχρι το μπαλκόνι, να γεμίσουμε τα μπολ, να ανανεώσουμε τα ποτά μας, να παραλάβουμε πιθανόν κάποια παραγγελία και να συνεχίσουμε ακάθεκτοι.

girltv.jpg

Επιπλέον και το σημαντικότερο: όταν έχεις στην παρέα άτομα όπως η Μυρτώ που όλο και κάτι θυμάται να πει -σχετικό βέβαια με την ιστορία που διαδραματίζεται στην οθόνη-, τότε θα πρέπει να μπορείς να γυρίσεις λίγο πίσω τη σκηνή που ξαφνικά έχεις γυρίσει το κεφάλι και ο πρωταγωνιστής βρίσκεται ήδη σε άλλη ήπειρο. Γιατί η Μυρτώ να κόψει το χούι λίγο δύσκολο, εμείς την αγαπάμε, οπότε θα πρέπει έστω να μπορούμε να γυρίζουμε μαγικά το χρόνο πίσω.   

Για όλα αυτά και άλλα πολλά, οι προβολές πραγματοποιούνται στο σπίτι μου ή στο σπίτι του Άρη, επιλέγοντας πάντα μέσα από την μεγάλη ποικιλία του Nova On Demand. Εμείς οι δύο, εστεμμένοι λόρδοι της σινε-ψυχαγωγίας από την παρέα, είμαστε συνδρομητές της Nova και φυσικά απολαμβάνουμε και τις ψηφιακές ευκολίες που για εμάς δεν είναι απλά ευκολίες αλλά τα προαπαιτούμενα προκειμένου να ζούμε σε εβδομαδιαία βάση την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης!

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Featured