Β.Γισδάκης, Α.Ραζέλη, Α.Κοκκίνου

Με αφορμή την σύμπραξή τους στο άλμπουμ “Το Σ΄Αγαπώ του Κόσμου” και τις ήδη επιτυχημένες παρουσιάσεις της δουλειάς, ο Βασίλης Γισδάκης, η Αφεντούλα Ραζέλη και η συνθέτης Αρετή Κοκκίνου εμφανίζονται το Σάββατο 25 Μαρτίου στον πολυχώρο πολιτισμού Polis Art Cafe.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 25-03-2023 19:00
Τοποθεσία Polis Art Cafe

Το “Το Σ΄ Αγαπώ του Κόσμου” είναι ένας κύκλος δεκαέξι τραγουδιών με μελοποιημένους στίχους στιχουργών που προέκυψαν μέσα από τα σεμινάρια στιχουργικής του Κώστα Φασουλά στο Μικρό Πολυτεχνείο. “Το Σ΄Αγαπώ του Κόσμου” κυκλοφορεί από τις εκδόσεις “Μετρονόμος”.
Η συναυλία περιλαμβάνει εκτός των τραγουδιών του cd, τραγούδια της δισκογραφίας των ερμηνευτών που υπογράφονται από αξιόλογους συνθέτες και στιχουργούς.
Σας περιμένουμε με χαρά σε μια βραδιά ιδιαίτερης σημασίας για το σύγχρονο ελληνικό ποιοτικό τραγούδι.
Συμμετέχει η αισθαντική ερμηνεύτρια Χρύσα Βλάμη.

Τη βραδιά πλαισιώνουν εκτός από την Αρετή Κοκκίνου στην κιθάρα, οι σπουδαίοι μουσικοί:
Θανάσης Σοφράς, μπάσο
Σωκράτης Γανιάρης, τύμπανα
Στέφανος Χατζηαναγνώστου, φλάουτο

Τιμή εισόδου: 10 Ευρώ

Τραγουδούν:
Βασίλης Γισδάκης
Αφεντούλα Ραζέλη

Τραγούδι-απαγγελία: Χρύσα Βλάμη

Στιχουργοί:
Αγγελική Πολύζου/ Βίκυ Λαμπίρη/ Νίκη Ρουσοπούλου-Παππά/ Παναγιώτης Στράκαρης/ Κέλλυ Αλεφάντου/ Βίβιαν Ματσούκα/ Σταμάτης Βιτάλης/ Τότα Βελησσάρη/ Αντιγόνη Κολοβέντζου/ Ειρήνη Παπαδοπούλου/ Νίκος Παπαγιαννάκης/ Ιωάννα Κολλινιάτη/ Τετιάνα Δέγλερη/ Δήμητρα Κουντουριώτη/Ράνια Θεοδωράτου/ Μαρία Γεωργαλά

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Polis Art Cafe

Σε μια ομορφη τοποθεσία στο κέντρο της πόλης, αλλά συνάμα μακριά απο το θόρυβο και το καυσαέριο! Δύο λεπτά περπάτημα απο την τριλογία του Χάνσεν: την Ακαδημία, την Εθνική Βιβλιοθήκη και το Πανεπιστήμιο.

Τέχνη, κουβεντούλα, καφές, φαγητό και ποτό!

Tηλ. 2103249588