The Lobsters, The Ripples, argenté & the dudes

Mία hard rock βραδιά στο Faust! Tρία ροκ συγκροτήματα, με το δικό τους στίγμα το καθένα, ανεβαίνουν στη σκηνή του Faust σε μία ηλεκτρισμένη εμφάνιση την Κυριακή 27 Νοεμβρίου.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 27-11-2022 19:30
Τοποθεσία Faust Bar Theater Arts

The Lobsters
Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο Rock ‘n Roll συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε τον Ιούλιο 2019 και έχει κυκλοφορήσει ήδη το δεύτερό του single και το πρώτο του βίντεοκλιπ: «Let’s Have A Good Time», σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Έχουν εμφανιστεί ως headliners σε ιστορικά venues όπως το Κyttaro Live Club και έχουν συμμετάσχει σε φεστιβάλ, όπως το Under The Sun Fest. Αυτή την περίοδο, βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας τα τραγούδια για τον πρώτο τους δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα.

The Ripples
«The Ripples» ή, αλλιώς, τα 4 «Freaks with Dreams» έρχονται με τον δικό τους ήχο και αξέχαστα riffs, σε μια μίξη ειδών από Modern Hard Rock και Rock n’ Roll μέχρι Prog και Metal. Με δυναμική παρουσία που κατακτά την σκηνή παρουσιάζουν συνθέσεις από τον πρώτο επερχόμενο δίσκο τους «Alcoholic Ice Cream», αλλά και νέες φρέσκιες ιδέες από τον δεύτερο δίσκο που βρίσκεται, ήδη, στα σκαριά.

argenté & the dudes
Η Αργυρώ Γρυλλάκη ξεκίνησε τη δημοσιοποίηση των κομματιών της ήδη από την ηλικία των δεκαπέντε ετών με το κομμάτι “άσπρα” στο κανάλι της στο YouTube. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον παραγωγό Στάμο Σέμση με το κομματι της «Για τα κοριτσια που κλαίνε». ‘Εκτοτε, εχει ανεβάσει πολυάριθμα τραγούδια. Ο πιο πρόσφατος δίσκος της είναι τα «χρώματα», ο οποίος περιλαμβάνει ακουστική και ηλεκτρονική μουσική σε συνδυασμό με ποίηση. Η μπάντα «argenté & the dudes» δημιουργήθηκε το 2021, με σκοπό να παρουσιάζει σε συναυλίες την πιο alternative ακυκλοφορητη δουλειά της. Παρουσιάζει, κυρίως, ατμοσφαιρικές αρμονίες σε αγγλικό στιχο. Καποιες απο τις αγγλόφωνες δουλειές της ειναι το: «French girl» και το «Just saw a picture of your girl».

Φωνή/ Πλήκτρα: Αργυρώ Γρυλλάκη
Κιθάρα: Γιώργος Κοσμάς Πετράντης
Ντραμς: Γιώργος Σπυρόπουλος
Μπάσο: Ιωάννα Ντουράν

Είσοδος: 7€ (εισιτήριο θεάματος, δεν περιλαμβάνει ποτό)

Για κρατήσεις θέσεων:
FAUST
Τ. 210 3234095
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Πληροφορίες για τον χώρο - Faust Bar Theater Arts

Από το λατινικό Faustus : «ευλογημένος», «ευοίωνος», «τυχερός».
Με τα χρόνια βέβαια μπήκε στη μέση η Αμφιβολία, λίγο πιο μετά η Γυναίκα, η Επιθυμία, πάνω απ΄όλα η Τέχνη ασφαλώς, κι έτσι τώρα πια δεν το αφήνουμε στην τύχη αλλά το κυνηγάμε κάθε βράδυ με μουσική, χορό, θέατρο κι ό,τι άλλο βοηθάει να αδειάζουν τα ποτήρια πιο γρήγορα. Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Καπνικαρέα και στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, ένα τριώροφο διατηρητέο, ανακατασκευάστηκε εκ θεμελίων και από τον Οκτώβριο του 2011 φιλοξενεί τις δραστηριότητες μουσικής σκηνής - bar – θεάτρου και λοιπών εικαστικών εκθέσεων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Τηλέφωνο 2103234095