View More

Rollin' Dice, Burn the Sun, Degenerate Mind

Αθήνα Σολωμού 13, Αθήνα 106 82, Ελλάδα An Club

Η εγχώρια heavy rock σκηνή είναι εδώ, δεν σταματά ποτέ να βρυχάται και βρίσκεται στα καλύτερα της!

14 Οκτ. 2022
20:30
52 Day(s) Ago
8.00

Τρανή απόδειξη η τριπλέτα των Rollin' Dice, Burn The Sun και Degenerate Mind, όπου τη Παρασκευη 14 Οκτωβρίου θα καταθέσουν στην σκηνή του AN, την παθιασμένη αλήθεια τους, μέσα απο τις εθιστικές συνθέσεις που τους χαρακτηρίζουν!

Rollin' Dice
Τον Νοέμβριο του 2017 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους full-length album, "Way to the Sun", το οποίο και παρουσίασαν μέσω του Metal Hammer. Έπειτα από μία σειρά εμφανίσεων, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή τους στο "Rockwave Festival" του 2018 (Iron Maiden, Volbeat, Tremonti κ.α.), το συγκρότημα κάνει μία παύση και δίνει βάση στην σύνθεση της επόμενης δισκογραφικής του δουλειάς. Το καλοκαίρι του 2019 επιστρέφουν στο "Made in Hell" studio και ηχογραφούν το "Reroll". Ωστόσο, η πανδημία του COVID-19 οδηγεί σε καθυστέρηση κυκλοφορίας του δεύτερου album και έτσι ένα χρόνο αργότερα, τον Σεπτέμβριο του 2020, το "Reroll" κυκλοφορεί μέσω της Vinylstore (Θεσσαλονίκη), όπου αποσπά θετικές κριτικές και χαίρει της αποδοχής του κόσμου. Έχοντας αναβάλλει πολλές φορές την παρουσίαση του "Reroll" εν μέσω της πανδημίας, το συγκρότημα έρχεται για πρώτη φορά μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να παρουσιάσει τόσο την παλιά, όσο και την καινούρια του δουλειά.
Links:
Bandcamp:
https://rollindice.bandcamp.com/ 
Facebook:
https://www.facebook.com/WaytotheSun 
Instagram:
https://www.instagram.com/rollin_dice_official/ 
YouTube:
https://www.youtube.com/c/RollinDiceTheBand 
Spotify: Rollin' Dice

Burn the Sun
Οι Burn the Sun γεννήθηκαν ένα μεσημέρι του 2009 όταν 3 φίλοι ξεκίνησαν να παίζουν μουσική κάτω από τον καυτό Αθηναϊκό ήλιο συνδυάζοντας την κοινή τους αγάπη για τις σκηνές του Seattle και της Palm Desert και τον θαυμασμό τους για τις εμβληματικές μπάντες των 60s και 70s. Αυτό που ξεκίνησε από ένα απλό jam session οδήγησε σε live εμφανίσεις σε σκηνές ολόκληρης της Ελλάδας και στην κυκλοφορία αρχικά ενός ομώνυμου demo tape (2012) και στην συνέχεια του EP ”Crack of Dawn” (2014). Διαρκής στόχος του συγκροτήματος όλα αυτά τα χρόνια ήταν και παραμένει η δημιουργία μίας προσωπικής ηχητικής ταυτότητας η οποία θα μπορεί να εκφράσει ειλικρινά τον χαρακτήρα τους. Με τον σκοπό αυτό εισήλθαν στο Unreal Studio κουβαλώντας μαζί τους όλες τις εμπειρίες που έχουν συλλέξει ανά τα χρόνια μαζί με τις εξελισσόμενες επιρροές τους και με την βοήθεια του Άλεξ Κετετζιάν(Planet of Zeus, Vodka Juniors, Puta Volcano) και του Mastering Engineer Maor Appelbaum (Faith no More, Yes, Meatloaf, Starset, Eric Gales) κατάφεραν να μεταφράσουν το μουσικό τους όραμα στον πρώτο τους full length δίσκο με τίτλο“Le Roi Soleil”ο οποίος κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2022.
Links:
Bandcamp:
https://burnthesun.bandcamp.com/ 
Facebook:
https://www.facebook.com/burn.the.sun.official 
Instagram:
https://www.instagram.com/burn.the.sun.official/ 
YouTube:
https://www.youtube.com/user/SunTheBurn 
Spotify: Burn the Sun

Degenerate Mind
Οι Degenerate Mind είναι μία τετραμελής μπάντα που ιδρύθηκε το 2017, με έδρα την Αθήνα. Ο ήχος τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως heavy rock με επιρροές από classic rock / blues αλλά και metal / stoner στοιχεία. Η μπάντα κυκλοφόρησε το 2021 το πρώτο της full length album με τίτλο Β.L.E.V.E. και απέσπασε θερμότατες κριτικές από τον εγχώριο και διεθνή Τύπο, γεγονός που τους οδήγησε στο πλατό του Mad tv και του TV War. Στα χρόνια που δραστηριοποιούνται έχουν πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό από ζωντανές εμφανίσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής. Με πρόσφατο highlight της πορείας τους το main support act στους ACCEPT, όπου απέσπασαν πολλές θετικές κριτικές για την εμφάνιση τους, προσθέτουν βέλη στη φαρέτρα τους και προχωράνε μπροστά με όρεξη ακόμα πιο δυναμικά on stage! Παράλληλα είναι στη διαδικασία ζύμωσης νέων κομματιών για τον επόμενο τους δίσκο, μπαίνοντας στο κομμάτι των ηχογραφήσεων στα τέλη του 2022.
Links:
Bandcamp:
https://degeneratemind.bandcamp.com/ 
Facebook:
https://www.facebook.com/degeneratemindband 
Instragram:
https://www.instagram.com/degeneratemindband/ 
YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UC7fkZQCJD05N2ZxpK9lFkvw 
Spotify: Degenerate Mind

Fb event: https://www.facebook.com/events/475713041116646    

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056

 

FEATURED TODAY

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες.  Στο σημερινό Listomania επιλέγει και ιεραρχεί τους 30 καλύτερους δίσκους της χρονιάς που φεύγει, ενόσω συνεχίζεται η ψηφοφορία της συντακτικής ομάδας του Avopolis για τη συγκεντρωτική λίστα. 

Το ντεμπούτο των Pink Floyd The Piper at the Gates of Dawn κυκλοφόρησε στις 4 Αυγούστου του 1967. Ο συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός John Cavanagh τον έλιωσε στις ακροάσεις και έγραψε ένα βιβλίο για αυτόν.

Λίγο πριν τις λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς  ο Βαγγέλης Κυριακάκης γυρνάει πίσω στις δεκαετίες και ξεχωρίζει κορυφαίες κυκλοφορίες 40, 30, 20, και 10 χρόνια πριν. Σε αυτό το επεισόδιο η μουσική χρονομηχανή του μας πάει πίσω στο 2002.

Top