View More

Ραμμένος Άσσος

Αθήνα Σολωμού 13, Αθήνα 106 82, Ελλάδα An Club

Ζωντανή Παρουσίαση Δίσκου “Για Μια Θέση Στον Ήλιο” & Αναδρομή Στη Δισκογραφία!

28 Μάι. 2022
21:00
32 Day(s) Ago
8.00

Για τον Ραμμένο Άσσο, η εκκίνησή σαν MC ουσιαστικά έγινε το 2015, όταν, έπειτα από κάποια singles, αποφάσισε να βγάλει την πρώτη του ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο “Μεθυσμένη Πόλη”.
Έναν χρόνο μετά, επανέρχεται με το πρώτο του LP με τίτλο Mauve ενώ λίγες μέρες έπειτα, κυκλοφορεί το κομμάτι “Σε Πόλεμο”, ένα κομμάτι που έμελλε να ταξιδέψει πολύ πιο μακριά απ’ όσο πίστευε στην αρχή.
Έτος 2017. Νέος δίσκος με τίτλο “Κύκλος” και “Σε Πόλεμο ΙΙ” λίγο καιρό μετά. Solo κομμάτια / συμμετοχές / lives σε Αθήνα και επαρχία έρχονται το ένα μετά το άλλο για να κλείσει το κεφάλαιο με το “Καταραμμένος” τον Σεπτέμβριο του 2018.
Την επόμενη χρονιά, ο Ραμμένος, μπαίνει στο studio με σκοπό να βγάλει την πιο ουσιαστική δουλειά του ως τότε…και το κάνει. 6 Απριλίου του 2020, σε συνεργασία με την Bashment Records κυκλοφορεί το “Νόσος Του Ρεαλισμού” σε παραγωγές Sumo και Wise με συμμετοχές Ταφ Λάθος, Ζωγράφου, Dj Micro και Sativa ο οποίος αναλαμβάνει και τη συνολική επιμέλεια του δίσκου στο Black Spot Studio. Ένα LP το οποίο παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε εν μέσω πανδημίας, έτυχε πολύ μεγάλης αποδοχής και ήδη μνημονεύεται σαν μία εκ των κορυφαίων κυκλοφοριών εκείνης της χρονιάς. Ένας δίσκος που λόγω υγειονομικών περιορισμών, δεν είχε την ευκαιρία να παρουσιαστεί ζωντανά, οπότε πολλά από τα κομμάτια του θα παρουσιαστούν στο συγκεκριμένο Live.
2 Χρόνια, μερικές Καραντίνες και μερικά Singles μετά, ήρθε η ώρα για το “Για Μια Θέση Στον ήλιο”, τo 6o Long Play Album του Ραμμένου Άσσου.
Beats και Μίξη ήχου εξ’ ολοκλήρου από τον Sumo, Mastering από τον λόγου χάριν.
Συμμετοχές – spoken word : still vi / raps : λόγου χάριν.
Ο Δίσκος κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου και θα παρουσιαστεί ζωντανά στις 28 Μαϊου, μαζί με τα Highlights της Δισκογραφίας του Ραμμένου Άσσου.

★ ΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΣΣΟΣ
Fcbk : https://www.facebook.com/RammenosAssos1/ 
Insta : https://www.instagram.com/rammenosassos/ 
Spotify : https://open.spotify.com/artist/3pb0mN0l2oMj8RIkJFI2t4 
YT : https://www.youtube.com/c/RammenosAssosOfficial 

• Support Acts: still.vi, λόγου χάριν
• On Decks: Dj Micro, Sumo Beats
• Special Guests: Twinsanity

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00 - Προπώληση: 8€

*Early Birds (τα πρώτα 100 εισιτήρια), αποκλειστικά στα
Old School – Σολωμού 13, Εξάρχεια
Ministry Of Concrete – Αξαρλιάν 5, Σύνταγμα

https://www.facebook.com/events/485026060036146 

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056

 

FEATURED TODAY

Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς με τις πιο ενδιαφέρουσες φρέσκιες εγχώριες παραγωγές, οι δαίμονες που βασανίζουν τη ντόπια εναλλακτική πραγματικότητα επιστρέφουν.

Λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή των Muse στο φετινό Ejekt Festival, στις 29 Ιουνίου, ο Παναγιώτης Λουκάς κάνει μια αναδρομή των συναυλιών των Muse στη χώρα μας, από το 2000 ως δεύτερο όνομα μετά τους Closer έως τη γιγάντωση τους ως το απόλυτο mega rock act της εποχής μας. 

Όπου ο καταιγισμός από χορευτικά κομμάτια που ψάχνουν μια θέση ανάμεσα στα sunset κοκτέιλ και τα μεταμεσονύχτια σφηνάκια δεν έχει τέλος.
Top