View More

One Hour Before The Trip, Hypnotic Nausea

Αθήνα Σολωμού 13, Αθήνα 106 82, Ελλάδα An Club

Cult of the Amps presents: ONE HOUR BEFORE THE TRIP x HYPNOTIC NAUSEA

27 Μάι. 2022
21:45
33 Day(s) Ago
0.00

ONE HOUR BEFORE THE TRIP
Οι One Hour Before the Trip γεννήθηκαν τον Οκτώβριο του 2004 και μετά από μια περίοδο αναζητήσεων για τη θέση πίσω από το μικρόφωνο, μετά την αποχώρηση του αρχικού τους τραγουδιστή, πήραν την απόφαση να προχωρήσουν ορχηστρικά, καθώς εκείνη την περίοδο άνθιζε το ιδίωμα του post/instrumental rock. Το όνομα του γκρουπ προέρχεται από τις δραμαμίνες που πρέπει να πάρει κάποιος μια ώρα πριν το ταξίδι. Έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα 4 στούντιο άλμπουμ (“#1” - 2006, “#2” - 2010, “#3” - 2013, “Boarding Pass” - 2015) και μια συλλογή (“Splitter Compilation” - 2015), ενώ έχουν περιοδεύσει σε Ελλάδα, Τουρκία και Βαλκάνια. Πλέον έχουν ολοκληρώσει την ηχογράφηση και παραγωγή του 5ου τους στούντιο άλμπουμ, το οποίο ευελπιστούν να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. Μέσα από την ιστοσελίδα των One Hour Before the Trip, υπάρχει η δυνατότητα free download της δισκογραφίας τους.

Το σχήμα αποτελείται από τους:
Νίκο Σαρακενίδη στον ήχο
Ισμήνη Σταρίδα στα φώτα
Δημήτρη Κατέβα στα τύμπανα
Νίκο Καραδοσίδη στο μπάσο, πλήκτρα
Βασίλη Καραγιάννη στην κιθάρα
Μάνο Κουτσούκο στην κιθάρα

Website: http://www.ohbtt.com 
Facebook: https://www.facebook.com/ohbtt 
Instagram: https://www.instagram.com/ohbtt 
Bandcamp: https://ohbtt.bandcamp.com 
YouTube: https://www.youtube.com/onehourbeforethetrip 

HYPNOTIC NAUSEA
Οι Hypnotic Nausea δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο του 2013 και έχουν συμμετάσχει σε αρκετά live και φεστιβάλ, δίπλα σε μπάντες όπως οι Crippled Black Phoenix, Duel, Yawning Man, Sasquatch, Planet of Zeus, 1000mods, Naxatras, Tuber, Need, Gus G, Nightstalker κ.ά. Με εμμονή στον αναλογικό ήχο και έχοντας ως καλλιτεχνικό αυτοσκοπό τη δημιουργία επιβλητικών ηχοτοπίων και συναισθηματικά φορτισμένης ατμόσφαιρας, οι Hypnotic Nausea δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβαίνουν σε stages σε όλα τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας.
Το 2015 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο concept album τους “Hypnosis”, παρουσιάζοντας ένα κράμα ηλεκτρικής riffολογίας και ηλεκτρονικών στοιχείων κάτω από ένα σαουντρακικό πρίσμα. Κάθε κομμάτι του “Hypnosis” παραλληλίζεται με ένα από τα στάδια της ύπνωσης, με σκοπό την ενδελεχή εσωτερική ανασκόπηση του ατόμου και την ψυχική του ίαση από την υπνωτισμένη κοινωνία που το “μόλυνε”.
Στις αρχές του 2019 κυκλοφόρησαν μέσω της Ikaros Records το δεύτερο concept album τους “The Death of All Religions”, εστιάζοντας στους τρόπους που λειτουργεί η οργανωμένη θρησκεία στα πλαίσια μιας κοινωνίας που δεν έχει αναπτύξει τις κατάλληλες άμυνες ώστε να αποφύγει την πνευματική υποδούλωση.
Αυτό τον καιρό η μπάντα βρίσκεται στη διαδικασία παραγωγής του τρίτου της album.

Website: https://www.hypnoticnausea.com 
Facebook: https://www.facebook.com/hypnoticnausea 
Instagram: https://www.instagram.com/hypnoticnausea 
Bandcamp: https://hypnoticnausea.bandcamp.com 
Spotify: https://spoti.fi/3ni8bsR 
YouTube: https://www.youtube.com/hypnoticnauseaofficial 

Time schedule:
20:45 doors open
21:45 - 22:55 HYPNOTIC NAUSEA on stage
23:15 - 00:25 ONE HOUR BEFORE THE TRIP on stage

FB event: www.facebook.com/events/678139846878508 

Εισιτήρια: 10€ προπώληση, 12€ ταμείο

Προπώληση: OldSchool (Σολωμού 13-15), Monsterville (Αγ. Ειρήνης 13)

* Τα ήδη πωληθέντα εισιτήρια ισχύουν για τη νέα ημερομηνία

COVID-FREE EVENT
Εισέρχεστε στον χώρο επιδεικνύοντας:
α) Έγγραφο ταυτοπροσωπίας
β) Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης
Για τους ανήλικους επιτρέπεται η είσοδος με την επίδειξη self-test

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056

 

FEATURED TODAY

Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς με τις πιο ενδιαφέρουσες φρέσκιες εγχώριες παραγωγές, οι δαίμονες που βασανίζουν τη ντόπια εναλλακτική πραγματικότητα επιστρέφουν.

Λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή των Muse στο φετινό Ejekt Festival, στις 29 Ιουνίου, ο Παναγιώτης Λουκάς κάνει μια αναδρομή των συναυλιών των Muse στη χώρα μας, από το 2000 ως δεύτερο όνομα μετά τους Closer έως τη γιγάντωση τους ως το απόλυτο mega rock act της εποχής μας. 

Όπου ο καταιγισμός από χορευτικά κομμάτια που ψάχνουν μια θέση ανάμεσα στα sunset κοκτέιλ και τα μεταμεσονύχτια σφηνάκια δεν έχει τέλος.
Top