The Vulcan Itch

The Vulcan Itch

Οι Vulcan Itch είναι ένα groove rock power trio με καταγωγή από την Αθήνα.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 11-04-2024 20:30
Τοποθεσία An Club

Στιβαρή, γήινη και ρυθμική...! Τρεις λέξεις που περιγράφουν την μουσική των Vulcan Itch, των οποίων τα ευρηματικά σόλο κιθάρας και τα ρεφρέν σου κολλάνε στον εγκέφαλο καθώς μπαστακώνονται μέσα σου! Οι The Vulcan Itch, που δημιουργήθηκαν το 2018, είναι ένα groove rock power trio με καταγωγή από την Αθήνα, Ελλάδα. Ο ήχος τους είναι ένας συνδυασμός βαρέων ροκ riff, πιασάρικων φωνητικών, έντονων μπασογραμμών και groovy ντραμς.

Follow The Vulcan Itch: https://linktr.ee/thevulcanitch

Με το πέρασμα των χρόνων, έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλά γνωστά τοπικά συγκροτήματα της ελληνικής σκηνής και έχουν κυκλοφορήσει επίσης ένα πλήρες LP και ένα EP. Τον Απρίλιο του 2020 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους ομότιτλο άλμπουμ και τον Μάιο του 2022 κυκλοφόρησαν το EP "Trapped In A Cage", το οποίο έτυχε θετικής υποδοχής τόσο από θαυμαστές όσο και από κριτικούς.
Στις 28 Μαρτίου 2024 πρόκειται να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο ''Rise of the Fallen'', από την The Lab Records, το οποίο πρόκειται να μας το παρουσιάσουν για 1η φορά ζωντανά την Πέμπτη 11 Απριλίου στη σκηνή του Αn!

Την συναυλία προθερμαίνουν δύο συγκροτήματα που έχουν κάνει ιδιαίτερη εντύπωση στην εγχώρια underground σκηνή, οι THE PAGE OF CUPS / KIDNEY BLACK!

Δισκογραφία
- The Vulcan Itch - 2020, full length album
- Trapped in a Cage - 2022, EP

- Rise of the Fallen - 2024, full length album
*(Preorder – release date28/03/2024)

ORDER NOW
https://www.thelabtshirtathens.com/product/tvi/

THE PAGE OF CUPS
Μετά την πανδημία και καθώς συνέβησαν σημαντικές αλλαγές στη ζωή του Panos Nou, ο μουσικός επέλεξε να εκφραστεί με πιο ήπιο ήχο από το προηγούμενο συγκρότημα του και την μέχρι τότε πορεία του. Οι The Page of Cups δανείζονται από την ομώνυμη κάρτα Ταρώ τις αξίες της θετικής αλλαγής, της δημιουργικότητας, της ευαισθησίας, της μεταμόρφωσης, της διαίσθησης, της ελπίδας και της καινοτομίας. Υποστηρίζουν το κυνήγι των ονείρων, την επιμονή, καθώς και την πεποίθηση ότι όλα είναι δυνατά. Υπό τη διεύθυνση του Panos Nou, οι The Page of Cups συνδυάζουν στοιχεία indie pop, industrial grit και ηλεκτρονικούς ήχους.Κάθε κομμάτι ξετυλίγεται σαν ένα νέο κεφάλαιο, προσφέροντας ένα ξεχωριστό ηχητικό τοπίο που αντικατοπτρίζει την πολύπλευρη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης.
https://www.facebook.com/thepageofcupsband/
https://www.instagram.com/thepageofcupsband/
https://orcd.co/the_page_of_cups_manifestor

KIDNEY BLACK

Μια ολόφρεσκη τετραμελής μπάντα από την Αθήνα, η οποία όμως αποτελείται από παλιές καραβάνες της εγχώριας rock σκηνής,αφού τα μέλη τους έχουν παίξει σε μπάντες που έχουν γράψει ιστορία όπως οι The Earthbound, Semen Of The Sun & Raindogs. Δημιουργήθηκαν μέσα στην πανδημία, παρανομώντας κάθε φορά που πρόβαραν, λόγω της απαγόρευσης κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να τζαμάρουν αβίαστα και ακομπλεξάριστα, αφού κάθε συνάντησή τους λειτουργούσε λυτρωτικά και ψυχοθεραπευτικά. Αποδρώντας με αυτόν τον τρόπο, έβγαλαν από μέσα τους μια alternative και grungy αισθητική με underground καταβολές και punk attitude. Τον Αύγουστο του 2021, ηχογράφησαν live στο Lychnopolis studio, σε παραγωγή του Νίκου Χαλκούση . Πρόκειται για 6 τραγούδια «δυναμίτες» - ορόσημο στην ιστορία των ανεξάρτητων κυκλοφοριών - που σε παραπέμπουν στην underground εποχή των '90s, θυμίζοντάς τον ήχο των Wipers, την παραμόρφωση των Dinosaur Jr και το grunge των Sonic Youth.

Τα μέλη τους είναι:
Πάνος Μ. - Τύμπανα
Νικηφόρος - Κιθάρα, φωνή
Μήτσος - Μπάσο
Χρήστος Ζούγκλας - Κιθάρα

Follow Kindey Black:
- Bandcamp: https://kidneyblack.bandcamp.com/album/lychnopolis-sessions
- Instagram: https://www.instagram.com/kidney_black/?hl=el
- Facebook: https://www.facebook.com/KidneyBlackRocks

Doors open: 20:30

Tickets: Presale: 8e - Door: 10e

Fb event: https://www.facebook.com/events/403637452388536/

Πληροφορίες για τον χώρο - An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056

 

We are no longer accepting registration for this event