Schoolwave Easter Party

Schoolwave Easter Party

Η άνοιξη έρχεται στο υπόγειο του An Club!

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 29-04-2024 19:00
Individual Price 7.00€
Τοποθεσία An Club

Εφτά συγκροτήματα θα σας περιμένουν τη Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου για το καθιερωμένο Schoolwave Easter Party.

Στο Schoolwave Easter Party θα παίξουν οι:
Toxic Pub - Thrash/Groove Metal
Exile In Utopia - Proressive Metalcore
Velvet Roxxy - Heavy Metal

Deterrents – Μαθητικό Pop/Rock συγκρότημα από την Κόρινθο. Οι επιρροές τους είναι μία μίξη Alternative Rock (Radiohead, Pixies, Wunderhorse) και Pop/Rock (Nothing but Thieves).
Το 2023 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single με τίτλο «Hopeless With a Gun» και το 2024 το δεύτερο, «Just From Breathing», σε συνεργασία με την Panic Records. Στόχος τους είναι μια παγκόσμια περιοδεία. Ενδιάμεσος σταθμός, το Schoolwave.

Deep Dive - Φοιτητικό Alternative Metal συγκρότημα από την Αθήνα. Επιρροές τους είναι κυρίως η nu metal των 90’s (Deftones, Drowning Pool, Static-X, SOil) και η modern metal του σήμερα (Motionless in White, Architects, Spiritbox, Lamb of God, Gojira). Έχουν ήδη κυκλοφορήσει το πρώτο τους EP, (Dystopia), ενώ έχουν δώσει πολλά live μέσα και έξω από την Αθήνα.
Κινητήριος δύναμη για την μπάντα είναι η ανταπόκριση του κοινού και η αίσθηση ότι γεννιέται μια νέα metal σκηνή στην Ελλάδα. Στο Schoolwave έρχονται γιατί «με αυτό μεγαλώσαμε!».

Perceptionless – Φοιτητικό Heavy Metal συγκρότημα από την Καλλιθέα. Ξεκίνησαν το 2020 σαν μια σκεϊτοπαρέα και από το πάρκο κατέληξαν στο υπνοδωμάτιο με τρεις ενισχυτές στη διαπασών. Το όνομα Perceptionless είναι και η φιλοσοφία τους. Βασικές επιρροές είναι οι Gojira, Lamb of God, Alice in Chains, Mastodon, Sepultura και Slipknot. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “The Path”. Το Schoolwave ήταν στόχος της μπάντας πριν καν φτιαχτεί η μπάντα.

Exit Gaia – Μαθητικό deathcore συγκρότημα που δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων το 2023. Κύριες επιρροές τους είναι οι Meshuggah, Opeth, Lorna Shore και Jinjer. Απώτερος στόχος τους είναι «αυτή η μυστική σύνδεση με το κοινό που μόνο η μουσική πετυχαίνει». Ελπίζουν να το πετύχουν στο Schoolwave Easter Party που θα είναι το πρώτο τους live ever.

DOORS OPEN: 19:00

ΕΙΣΟΔΟΣ: 7€

Πληροφορίες για τον χώρο - An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056

 

We are no longer accepting registration for this event