Panos Alexiadis, Rooms In Negative, Ioannis Savvaidis

Panos Alexiadis, Rooms In Negative, Ioannis Savvaidis

Τρία σετ πειραματικού και αυτοσχεδιαστικού ήχου από τους Πάνο Αλεξιάδη, Rooms In Negative και Ιωάννη Σαββαΐδη.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 16-04-2026 20:30
Individual Price 10.00€
Τοποθεσία Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

ΠΑΝΟΣ ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ
Συνθέτης και sound artist με έδρα την Αθήνα. Έχει γράψει μουσική για εγκαταστάσεις, σύγχρονο χορό, ταινίες και video games. Το τελευταίο του άλμπουμ, με τίτλο «Cestrum Nocturnum», κυκλοφορεί από τη B.A.A.D.M (Βέλγιο). 
www.panosalexiadis.com

ΑΝΔΡΕΑΣ ΡΑΓΚΝΑΡ ΚΑΣΑΠΗΣ (ROOMS IN NEGATIVE)
Γεννημένος το 1981. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας (1999–2004). Το φάσμα των μέσων που καλύπτουν τα έργα του περιλαμβάνει τη ζωγραφική, το σχέδιο, τη φωτογραφία, το κείμενο, τον ήχο και τη μουσική. Έχει εργαστεί ως σκηνογράφος και ως καθηγητής.
www.roomsinnegative.bandcamp.com

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ
Συνθέτης που εξερευνά τη σύνθεση, τη δομή και την αλληλεπίδραση. Έχει κυκλοφορήσει έργα στις Anopolis, June, Lower Parts και Phormix. Μέλος των UNIX SYSTEMS και ΨΥΧΥ.
www.ioaiaaii.net

Kρατήσεις: www.more.com/gr-el/tickets/music/alexiadis/rooms-in-negativesavvaidis/ & 213 00 40 496
 

Πληροφορίες για τον χώρο - Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων

Τηλ. 213.004.04.96.  / www.polychorosket.gr / Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Λεωφορεία (στάση Καλλιφρονά): 054, 608, 622, Α8, Β8
Τρόλεϊ (στάση Καλλιφρονά): 3, 5, 11, 13, 14
Τρόλεϊ (στάση Πλατεία Κυψέλης): 2, 4
ΗΣΑΠ στάσεις: Άγιος Νικόλαος και Βικτώρια

email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
site: polychorosket.gr
Facebook: facebook.com/tvcontrolcenter 
Instagram: instagram.com/tvcontrolcenter
Soundcloud: soundcloud.com/tvcontrolcenter