Oldschool Rednex + Στράφι

Αθήνα Σολωμού 13, Αθήνα 106 82, Ελλάδα An Club
Οι OLDSCHOOL REDNEX δημιουργήθηκαν το 1999 από τον Δημήτρη και τον Φοίβο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (Γιδάς).
04 Απρ. 2020
20:00
50 Day(s) Ago
7.00
Η ιδέα της μπάντας γεννήθηκε στο γκαράζ του παππού του Φοίβου το οποίο μετέτρεψαν σε στούντιο, καλύπτοντας την ανάγκη τους να παίζουν και να γράφουν μουσική. Επηρεασμένοι απο την ελληνική πάνκ ροκ σκηνή της εποχής (Βανδαλούπ, Εκτός Ελέγχου), ενάντια στον καθωσπρεπισμό της κοινωνίας και με τον “αέρα” δύο εφήβων που θέλουν να τα ζήσουν όλα, άρχισαν να γράφουν τα πρώτα τους κομμάτια (Εξωγήινος,Βουτιά μες το μυαλό σου). Σύντομα το γκαράζ μετατράπηκε σε μουσικό (και μη!) στέκι που προσέλκυε όλες τις απροσάρμοστες προσωπικότητες της Αλεξάνδρειας και των γύρω περιοχών.
Η μπάντα αρχικά ονομάστηκε "Δεν Ξέρω Τίποτα" και η πρώτη τους συναυλία δώθηκε σε ένα καφενείο στην Βέροια. Η πρώτη τους εμφάνιση σαν "OLDSCHOOL REDNEX" έγινε στο στέκι του Βιολογικού στα Πανεστήμια Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2001, η οποία ηχογραφήθηκε και διαδόθηκε μεταξύ φίλων σε μορφή CD.
Το 2002 έγινε ένα αναγκαστικό διάλειμμα λόγω διάφορων “τεχνικών” προβλημάτων, όμως το 2006 επανέρχονται κάνοντας την πρώτη απόπειρα ηχογράφησης και κυκλοφορόντας ένα demo με 4 τραγούδια (Ζορό, Εξωγήινος, Cartoon και Άλλη Μια Μέρα). Δεν έγινε κάποια επίσημη κυκλοφορία του demo, αλλά κυκλοφόρισε στο διαδύκτιο.Τα τραγούδια τους αγαπήθηκαν γρήγορα και οι ΟLDSCHOOL REDNEX ξεκίνησαν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.
Το 2012 με τη βοήθεια φίλων ηχογραφούν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά.Ο δίσκος με τίτλο "Βουτιά μες το μυαλό σου" κυκλοφορεί σε βινύλιο από τη Noise Effect σε 500 αριθμημένα αντίτυπα.Μέσα σε 2 χρόνια (2014) κυκλοφορούν και πάλι σε συνεργασία με την Noise Effect και την ελβετική Balkongponker Vinilers ένα 7” βινύλιο που περιέχει δύο τραγούδια “Σαν ψέμα“– “Με το βλέμα ψηλά”.
Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφόντας τον επόμενο τους δίσκο με 9 ολοκαίνουργια τραγούδια.
Το πότε θα κυκλοφορήσει...θα το μάθετε σύντομα!

You Tube:
https://www.youtube.com/user/oldschoolrednex 

Bandcamp:
https://oldschoolrednex.bandcamp.com/ 

ΣΤΡΑΦΙ:

Punk Rock από Λάρισα. Δύο και κάτι χρόνια ύπαρξης και έρχονται να μας βομβαρδίσουν ξανά μέσα από το δεύτερο τους άλμπουμ!

You Tube:
https://www.youtube.com/channel/UClHRjuQdB19XX8fpDrpUL9Q 

Facebook:
https://www.facebook.com/strafipunkrock/ 


https://www.facebook.com/events/1861262220838932

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: An Club

Το An club είναι το μοναδικό club της πόλης, που μπορεί και συνδυάζει όλους τους προηγούμενους καλλιτέχνες, δημιουργώντας ένα κοινό ικανό να καταλάβει τις πολιτισμικές, πολυφυλετικές κουλτούρες που ορίζουν τον αιώνα που ζούμε και δημιουργούν την σύγχρονη μουσική παράδοση.

Τηλ. 210 3305056

 

FEATURED TODAY

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος νιώθει νοσταλγία για ζεστά καλοκαίρια, μακριά από τις μεγαλουπόλεις. Γι' αυτό και κατεβάζει από το ράφι δύο ...

HOT STORIES

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη στήριξη του Πολιτισμού στη χώρα μας.

Εξελίξεις έχουμε και σε αυτό τον τομέα, με ετοιμασίες για άμεση λειτουργία του οργανισμού.

Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες απουσίας, έρχεται νέο άλμπουμ.

Top
0
Shares