Μωρά Στη Φωτιά

Μωρά Στη Φωτιά

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ, τα Μωρά στη Φωτιά, επιστρέφουν στη «γιάφκα» τους, στην Ηπείρου & Αχαρνών...

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 16-02-2024 22:00
Individual Price 12.00€
Τοποθεσία Κύτταρο Live

Ο Στέλιος Σαλβαδόρ, τα Μωρά στη Φωτιά, επιστρέφουν στη «γιάφκα» τους, στην Ηπείρου & Αχαρνών μετά από το κατά κοινή ομολογία κορυφαίο (και όπως πάντα Sold Out) Live των τελευταίων ετών που έγινε μάλιστα αφορμή για ένα πολύ χαρακτηριστικό μίνι ντοκιμαντέρ που περιγράφει απόλυτα την καρμική τους σχέση με το Κύτταρο!

Στις 16 του Φλεβάρη, στην καλύτερη φάση της μεγάλης τους πορείας κατεβαίνουν «Κάτω στην Πόλη» για τη... ρεβάνς για την τελευταία χειμερινή τους εμφάνιση στην Αθήνα.

Και κάπου εδώ σταματάνε τα λόγια για την πιο απερίγραπτη μπάντα της ελληνικής ροκ σκηνής και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για το πανδαιμόνιο...

Ετοιμάσου για...

«Μανιφέστο»,«Κάτω στην Πόλη»,«Παυσίπονο»,«Υποσχέσεις», «Third Uncle»,«Σκυλίσια Μέρα»,«Βαβυλωνία»,«Θεατρίνοι», «Funk Πάθη»,«Παπαγάλος»,«Ηρωίνη»,«Χαμαιλέον», «Εμβατήριο πένθιμο και κατακόρυφο»,«Το Παιχνίδι»,«Σαλονίκη», «Μοιραίο Καραβάνι»,«Αδέρφια στην Κόλαση»,«Δον Κιχώτες», «Η φωλιά του Κούκου»,«Διλήμματα»,Αποτυχημένο παιδί»,«Είδωλα», «Γκρίζο Background»,«Αδρεναλίνη»
και πολλά μα πολλά άλλα.

Στέλιος Σαλβαδόρ: μπάσο - φωνή
Λάκης Ραγκαζας: ηλεκτρική κιθάρα
Σάκης Ζαχαριάδης: ηλεκτρική κιθάρα
Κώστας Κατσαρός: τρομπέτα, πιάνο, συνθεσάιζερ
Δημήτρης Ματζίρης: τρομπόνι
Φώτης Τσακυρίδης: ντράμς

ΠΟΡΤΕΣ: 21.00 - ΕΝΑΡΞΗ: 22.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 12€

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
MORE.COM

Fb Event:
https://www.facebook.com/events/1287655618569798

Πληροφορίες για τον χώρο - Κύτταρο Live

Στην Αμερική υπήρχε το Fillmore Auditorium, στην Αγγλία το Marquee Club και το UFO και στην Ελλάδα, το Ροντέο και το…Κύτταρο. Εκεί, όπου οι νέοι της εποχής, μεσούσης της χούντας, πρωτοήρθαν σε επαφή με τα προοδευτικά ροκ ακούσματα των Velvet Underground, του Frank Zappa και του Jimi Hendrix. Εκεί, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλος, οραματιστής για μια Βαλκανική ροκ σκηνή, πάντρεψε τα Μπουρμπούλια του με τον μπερντέ του Ευγένιου Σπαθάρη, αλλά και τον Τζίμη τον Τίγρη. Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, οι Socrates Drank The Conium, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Μαρίζα Κωχ, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας και η Δέσποινα Γλέζου είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που πρωτόπαιξαν στο Κύτταρο, ταυτιζόμενοι για τα μετέπειτα χρόνια με τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή.

Τηλ. 210.822.4134

We are no longer accepting registration for this event