Klaudia Delmer, Βαγγέλης Φάμπα, Δημήτρης Στασινός

Αθήνα Αγίου Δημητρίου 16, Αθήνα 105 54 Αστερίσκος
Δυο πόλεις, δυο κιθάρες, μια φωνή και μια μουσική συνάντηση. Η Klaudia Delmer, ο Βαγγέλης Φάμπα και ο Δημήτρης Στασινός, συναντιούνται την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στον Αστερίσκο.
11 Δεκ. - 11 Δεκ. 2019
21:00
40 Day(s) Ago
5.00
Μαζί τους ξεχωριστοί καλεσμένοι, βιρτουόζοι της κιθάρας, εξαίρετοι μουσικοσυνθέτες που θα δώσουν σε κάθε συνάντηση το δικό τους ξεχωριστό χρώμα.

Η Αθήνα και το Σαντιάγο έρχονται πιο κοντά με τους πόθους, τις ελπίδες, τα όνειρα και όλες τις αγωνίες που γέννησαν αγώνες. Μια μουσική διαδρομή με τραγούδια ολοκαίνουργια, ελληνικά αγαπημένα τραγούδια που γράφτηκαν σε περιόδους κοινωνικής ανησυχίας, μπαλάντες της Λατινικής Αμερικής, της Ισπανίας, της Σκοτίας που θα μπορούσαν να μιλούν για την Ελλάδα του σήμερα.
Μία συγκατοίκηση των λαών στις αγωνίες και τη μουσική έκφραση, στη σκηνή του Αστερίσκου, κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα. Από το παρελθόν μέχρι το τώρα όλα γίνονται δρόμος στρωμένος χορδές και νότες.

Η μουσική ήταν πάντα ένα μονοπάτι αναζήτησης. Στα τραγούδια βρίσκουμε τον εαυτό μας να παλεύει με την ίδια του την ύπαρξη. Μα σε καιρούς δύσκολους, αυτός ο αγώνας περνάει σε δεύτερη μοίρα και τα τραγούδια υποκύπτουν στην ανάγκη να εκφραστούν οι θεμελιώδεις αξίες της ύπαρξης, η ελευθερία και η ισότητα. Μόνο και μόνο για να μπορέσουμε να τις ψηλαφήσουμε ξανά στον δύσβατο δρόμο της εποχής μας. Μόνο και μόνο για να συναντήσουμε στο τέρμα του τη μοναδική αξία που θα χρειαστούμε. Την αγάπη. Και ίσως τότε καταλάβουμε πως ήταν στο πλάι μας από την αρχή.

Η Klaudia Delmer (Κλαούντια Ντελμέρ), μεγαλωμένη στην Ισπανία με ρίζες από την Ιταλία μέχρι την Πολωνία με τη μαγική της φωνή, συναντά και πάλι, μετά από πολλά χρόνια από τη συνεργασία τους στον πρώτο δίσκο της με τίτλο «Ainola», τον μουσικοσυνθέτη και βιρτουόζο κιθαριστή Βαγγέλη Φάμπα. Μαζί τους ο εξαιρετικός κιθαριστής Δημήτρης Στασινός, ο οποίος θα παίξει από κλασσική μέχρι ηλεκτρική κιθάρα, αποκαλύπτοντας το μεγάλο εύρος στην έκφραση αυτού του μοναδικού μουσικού οργάνου.

Στις 11/12 Αντώνης Απέργης, στις 8/01 Μανόλης Ανδρουλιδάκης, στις 12/02 Βασίλης Κετεντζόγλου , στις 11/03 Αντώνης Μιτζέλος, στις 08/04 Ηλίας Κατελάνος και στις 13/05 Παντελής Ντζιάλας.

Γενική είσοδος για το live 5€
(Για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ.)

Ενα πολιτιστικό γεγονός των Ενώσεων Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΝ.Π.ΑΝ.)

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Αστερίσκος

Πληροφορίες - Κρατήσεις: ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΣ | τηλ.: 2152159799 | www.asteriskos.net , facebook.com/asteriskos1

FEATURED TODAY

Η προσέλευση στο Temple όφειλε να είναι λίγο μεγαλύτερη για την πρώτη τους επίσκεψη στην Ελλάδα, κάτι πάντως που δεν εμπόδισε τη συναυλία να αποτυπωθεί ως ...
Στα 83 του χρόνια, καταχειροκροτήθηκε από ένα γεμάτο Άλσος, προσφέροντας μια πλούσια συναυλία, προσαρμοσμένη μεν στις νυν φωνητικές δυνατότητές του, μα με ...
Άσχετα με το αν είναι τελικά πολεμιστές του αυτοκινητόδρομου ή πλατωνικοί της λεωφόρου, η φοβερή παρέα του Leighton Koizumi έδωσε μία (ακόμα) καταιγιστική ...

HOT STORIES

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες και μάθετε για τα εισιτήρια
Επιστολή-κάλεσμα του Θανάση Παπακωνσταντίνου, ενόψει της αυριανής συνέντευξης Τύπου της ΕΔΕΜ
Τέλος στα 93 για τον Αμερικανό τζαζίστα
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…