Γιώργος Νταλάρας

Γιώργος Νταλάρας

Με μια επίλεκτη ομάδα μουσικών και τις εκλεκτές φωνές της Ασπασίας Στρατηγού, της Μαριάνας Κατσιμίχα και του Βασίλη Κορακάκη, που ταιριάζουν απόλυτα στο ύφος και το ηχόχρωμα των τραγουδιών του ρεμπέτικου.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 24-09-2026 21:00
Τοποθεσία Κατράκειο Θέατρο

Από το Λονδίνο και το Παρίσι μέχρι την Στοκχόλμη, το Αμβούργο και το Άμστερνταμ, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει με την ψυχή του, αυτή την μουσική, σε κατάμεστες αίθουσες. Το ίδιο θερμή, η ανταπόκριση του τύπου και των μέσων επικοινωνίας.
 
ΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ δεν σταματάει εδώ. Κάνει όμως μια σημαντική στάση στην Θεσσαλονίκη που ξέρει καλά αυτά τα τραγούδια αλλά και στην Νίκαια, που είναι η πατρίδα του. 

Προπώληση

Πληροφορίες για τον χώρο - Κατράκειο Θέατρο

Το  Κατράκειο Θέατρο και ο περιβάλλοντας χώρος του βρίσκεται στον παλιό λατομικό χώρο στο λόφο Σελεπίτσαρι σε μια έκταση 500 στρεμμάτων στην καρδιά των δυτικών συνοικιών της ΑΘήνας, στα διοικητικά όρια των Δήμων Νίκαιας και Κερατσινίου.Το Κατράκειο Θέατρο, χωρητικότητας 5.500 θέσεων, κατασκευάστηκε το 1984 ανάμεσα στους βράχους, στα πρώην νταμάρια του Καραμπίνη. Το σκληρό τοπίο των βράχων που περιτριγυρίζουν το θέατρο δίνουν σε αυτό μία ακόμη πιο επιβλητική όψη ενώ στην είσοδό του τους επισκέπτες υποδέχεται το άγαλμα του Μάνου Κατράκη με την μορφή του Δον Κιχώτη.

Για την πρόσβασή σας στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας  εξυπηρετείστε με τις εξής συγκοινωνίες:

Από metro Αιγάλεω: Λεωφορείο 750

Απο ηλεκτρικό Πειραιά: Λεωφορείο 800

Απο Εθνικής Αντιστάσεως, Πειραιά: Λεωφορεία 814, 800