Διονύσης Σαββόπουλος - ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ

Αθήνα Ευελπίδων 4, Αθήνα 114 74, Ελλάδα Το Άλσος
Πειθαρχώντας στις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και με την σύμφωνη γνώμη της επιχείρησης, αναστέλλω τις παραστάσεις του προγράμματος «Στο Woodstock -εγώ ήμουν εδώ» που γνώρισε φέτος μεγάλο σουξέ και το «Άλσος» κλείνει μέχρι νεωτέρας.
28 Μαρ. - 28 Μαρ. 2020
21:00
60 Day(s) Ago
0.00
Οι παλιοί λέγανε «θα περάσει και αυτό». Πιστεύω και ελπίζω αυτό να συμβεί πολύ σύντομα.

Εν τω μεταξύ ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά, τους καλούς φίλους και έξοχους καλλιτέχνες που με την δημιουργική τους φλόγα λάμπρυναν τις φετινές μας βραδιές στο «Άλσος»: τον Μανώλη Μητσιά, την Λένα Πλάτωνος, τον Άρη Δαβαράκη, Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Κότσιρα, Κώστα Μακεδόνα, Γιώτα Νέγκα, Παναγιώτη Καλατζόπουλο, Έλλη Πασπαλά, Ευανθία Ρεμπούτσικα και Μιχάλη Χατζηγιάννη, Σταμάτη Κόκοτα, Παντελή Αμπαζή.
Τους νεότερους επίσης, Βίκυ Καρατζόγλου, Κατερίνα Μακαβού, Σταύρο Νιφοράτο, Παντελή Καλαμάκη.
Και φυσικά, τους επιστήθιους μου Γιώτη Κιουρτσόγλου, Σταύρο Λάντσια, Αλεξανδρα Σιετή, Κλαυδία Παπαδόπουλου, Σάκη Ντοβόλη, Γιάννη Τούντα. Επίσης τους: Θράσο Αμπαζή, Περικλή Μαθιέλη και Φίλιππο Τρέπα.

Κλείνοντας, τόσο εγώ, όσο και οι επιχειρήσεις Μαροσούλη- Κοταρίδη αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι στο «Άλσος» που στηρίζουν το όραμα μας για αυτό τον χώρο, ευχαριστούμε το αγαπημένο κοινό της Αθήνας που δυο χρόνια τώρα μας τιμά με το ενδιαφέρον του.

Θα είμαστε καλά
Και θα ανταμώνουμε πάλι.

Διονύσης Σαββόπουλος

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Το Άλσος

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin' ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει δυνατά το ομώνυμο ντεμπούτο των MadMadMad, που γεννήθηκαν από τα σπλάχνα των Ill Considered και νιώθει ...

Μαύροι Πάνθηρες, chicanos, ασιάτες, LGBTQ κοινότητα, φόνοι, αντικουλτούρα, μουσική στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του '60 αποτελούν τα κινητήρια ...

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

HOT STORIES

Το 2017, 20 εκατομμύρια άνθρωποι "πάλεψαν" διαδικτυακά για ένα εισιτήριο στο tribute για τον συν-ιδρυτή της Atlantic, Ahmet Ertegün.

Ένας διαδικτυακός προορισμός με events από καλλιτέχνες όπως Anna Netrebko, Daniel Barenboim, Rudolf Buchbinder, Andris ...

Η 18χρονη ποπ σταρ έφτιαξε μόνη της το συγκεκριμένο βίντεο το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί πρόσφατα και στην περιοδεία της.

Top
0
Shares