Κωνσταντίνος Ντάσιος

Ο Κωνσταντίνος Ντάσιος, μετά από τις sold out εμφανίσεις του, επιστρέφει στη μουσική σκηνή του Faust μαζί με τη μπάντα του για μία ακόμα καθηλωτική rock ‘n roll συναυλία.

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 24-03-2023 20:00
Τοποθεσία Faust Bar Theater Arts

Όπως σε κάθε του εμφάνιση, το Rock στοιχείο είναι αυτό που κυριαρχεί με διάφορες διασκευές, καθώς και κλασικά rock κομμάτια, ελληνικά και ξένα: Rolling Stones, Beatles, Elvis Presley, Παύλος Σιδηρόπουλος. Επίσης, θα παρουσιάσει δείγματα της νέας του δουλειάς, η οποία θα κυκλοφορήσει προσεχώς.

Μπάσο: Βασίλης Γκρούμας
Drums : Παναγιώτης Γεωργίου
Κιθάρα : Panos Zorg

Είσοδος: 7€

Για κρατήσεις θέσεων:
FAUST
Τ. 210 3234095
Email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πληροφορίες για τον χώρο - Faust Bar Theater Arts

Από το λατινικό Faustus : «ευλογημένος», «ευοίωνος», «τυχερός».
Με τα χρόνια βέβαια μπήκε στη μέση η Αμφιβολία, λίγο πιο μετά η Γυναίκα, η Επιθυμία, πάνω απ΄όλα η Τέχνη ασφαλώς, κι έτσι τώρα πια δεν το αφήνουμε στην τύχη αλλά το κυνηγάμε κάθε βράδυ με μουσική, χορό, θέατρο κι ό,τι άλλο βοηθάει να αδειάζουν τα ποτήρια πιο γρήγορα. Στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, δίπλα στην Καπνικαρέα και στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, ένα τριώροφο διατηρητέο, ανακατασκευάστηκε εκ θεμελίων και από τον Οκτώβριο του 2011 φιλοξενεί τις δραστηριότητες μουσικής σκηνής - bar – θεάτρου και λοιπών εικαστικών εκθέσεων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.

Τηλέφωνο 2103234095