Klaudia Delmer, Βαγγέλης Φάμπα, Δημήτρης Στασινός

Αθήνα Αγίου Δημητρίου 16, Αθήνα 105 54 Αστερίσκος
Δυο πόλεις, δυο κιθάρες, μια φωνή και μια μουσική συνάντηση. Η Klaudia Delmer, ο Βαγγέλης Φάμπα και ο Δημήτρης Στασινός, συναντιούνται την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στον Αστερίσκο.
11 Δεκ. - 11 Δεκ. 2019
21:00
45 Day(s) Ago
5.00
Μαζί τους ξεχωριστοί καλεσμένοι, βιρτουόζοι της κιθάρας, εξαίρετοι μουσικοσυνθέτες που θα δώσουν σε κάθε συνάντηση το δικό τους ξεχωριστό χρώμα.

Η Αθήνα και το Σαντιάγο έρχονται πιο κοντά με τους πόθους, τις ελπίδες, τα όνειρα και όλες τις αγωνίες που γέννησαν αγώνες. Μια μουσική διαδρομή με τραγούδια ολοκαίνουργια, ελληνικά αγαπημένα τραγούδια που γράφτηκαν σε περιόδους κοινωνικής ανησυχίας, μπαλάντες της Λατινικής Αμερικής, της Ισπανίας, της Σκοτίας που θα μπορούσαν να μιλούν για την Ελλάδα του σήμερα.
Μία συγκατοίκηση των λαών στις αγωνίες και τη μουσική έκφραση, στη σκηνή του Αστερίσκου, κάθε δεύτερη Τετάρτη του μήνα. Από το παρελθόν μέχρι το τώρα όλα γίνονται δρόμος στρωμένος χορδές και νότες.

Η μουσική ήταν πάντα ένα μονοπάτι αναζήτησης. Στα τραγούδια βρίσκουμε τον εαυτό μας να παλεύει με την ίδια του την ύπαρξη. Μα σε καιρούς δύσκολους, αυτός ο αγώνας περνάει σε δεύτερη μοίρα και τα τραγούδια υποκύπτουν στην ανάγκη να εκφραστούν οι θεμελιώδεις αξίες της ύπαρξης, η ελευθερία και η ισότητα. Μόνο και μόνο για να μπορέσουμε να τις ψηλαφήσουμε ξανά στον δύσβατο δρόμο της εποχής μας. Μόνο και μόνο για να συναντήσουμε στο τέρμα του τη μοναδική αξία που θα χρειαστούμε. Την αγάπη. Και ίσως τότε καταλάβουμε πως ήταν στο πλάι μας από την αρχή.

Η Klaudia Delmer (Κλαούντια Ντελμέρ), μεγαλωμένη στην Ισπανία με ρίζες από την Ιταλία μέχρι την Πολωνία με τη μαγική της φωνή, συναντά και πάλι, μετά από πολλά χρόνια από τη συνεργασία τους στον πρώτο δίσκο της με τίτλο «Ainola», τον μουσικοσυνθέτη και βιρτουόζο κιθαριστή Βαγγέλη Φάμπα. Μαζί τους ο εξαιρετικός κιθαριστής Δημήτρης Στασινός, ο οποίος θα παίξει από κλασσική μέχρι ηλεκτρική κιθάρα, αποκαλύπτοντας το μεγάλο εύρος στην έκφραση αυτού του μοναδικού μουσικού οργάνου.

Στις 11/12 Αντώνης Απέργης, στις 8/01 Μανόλης Ανδρουλιδάκης, στις 12/02 Βασίλης Κετεντζόγλου , στις 11/03 Αντώνης Μιτζέλος, στις 08/04 Ηλίας Κατελάνος και στις 13/05 Παντελής Ντζιάλας.

Γενική είσοδος για το live 5€
(Για τους σκοπούς των ΕΝ.Π.ΑΝ.)

Ενα πολιτιστικό γεγονός των Ενώσεων Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΝ.Π.ΑΝ.)

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Αστερίσκος

Πληροφορίες - Κρατήσεις: ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΣ | τηλ.: 2152159799 | www.asteriskos.net , facebook.com/asteriskos1

FEATURED TODAY

 

Η δεκαετία του 1980 είναι ξανά «στη μόδα», μαζί και η μουσική της, είτε με διεθνούς εμβέλειας αναβιώσεις των τότε ήχων (το post-punk έρχεται άμεσα κατά ...

Ένα μωσαϊκό της ζωής της, πιασάρικο και ξεσηκωτικό, σχεδόν διονυσιακό, αλλά και πολύ αιχμηρό την ίδια στιγμή για να χαϊδεύει αυτιά, έχοντας επίγνωση ότι το ...
Στο μουσικό συνέδριο Eurosonic στο Groningen της Ολλανδίας, στην ουσιαστική δηλαδή Eurovision των indie της Ευρώπης, φτωχός συγγενής ήταν και πάλι η Ελλάδα.

HOT STORIES

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τα εισιτήρια και την προπώληση
Ακούστε πώς έγιναν τα θρυλικά "Δειλινά", για τον κύκλο με Τα Σκέτα
Top
0
Shares
0
Shares
Στo avopolis.gr χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την εύρυθμη λειτουργία του site και την καλύτερη εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site, αποδέχεστε τη χρήση των cookies και την πολιτική απορρήτου. More details…