View More

Journey Of No Return

Αθήνα Ηπείρου 48, Αθήνα 104 39, Ελλάδα Κύτταρο Live

Όλοι έχουμε σκεφτεί που θα θέλαμε να πάμε αν είχαμε στα χέρια μας μία μηχανή του χρόνου. Σε ποια εποχή θα γυρίζαμε, σε ποιες ιστορικές στιγμές θα θέλαμε να είμαστε παρόντες και το κυριότερο…σε ποια συναυλία θα θέλαμε να είχαμε πάει!

26 Μάι. 2023
21:00
6 Day(s) Ago
10.00

Για αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια του Rockpages.gr με μία συναυλία ή ακόμη καλύτερα με ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή! Ένα μοναδικό ταξίδι και ένα πρωτόγνωρο live που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ δίνοντας σε όλους μας τη δυνατότητα να γυρίσουμε πίσω στο χρόνο και πιο συγκεκριμένα στα μέσα της δεκαετίας του 80 και στις αρχές των 90ς.

Συνταξιδιώτες μας θα είναι ο Γιώργος Φλωράκης, ο Άγγελος Καλαντζής (Trademark), o Tony Κονταξάκης (Douglas), o Ρόρης Χριστόπουλος (Raw Silk, Nok Άουτ), ο Χρήστος Γιατρουδάκης (Νοκ Άουτ).
Δίσκοι και τραγούδια από την ελληνική hard rock σκηνή της δεκαετίας του 80 και του 90 που όλοι ξέρουμε και έχουν μείνει κλασικά θα ακουστούν εκείνη τη βραδιά από τους ίδιους τους μουσικούς που ηχογράφησαν όλες εκείνες τις επιτυχίες ενώ οι Silver Risc θα αναλάβουν το έργο της απόδοσης τους επί σκηνής.

Οι καλεσμένοι μουσικοί δεν θα ανέβουν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν, ή να παίξουν ένα τραγούδι και μετά να κατέβουν. Θα συμμετέχουν στην παρουσίαση ενός μίνι-σετ του συγκροτήματός τους σαν ξεναγοί στο μοναδικό αυτό ταξίδι.

Τη βραδιά θα ανοίξει η καλύτερη νέα ελληνική μπάντα, ο απόλυτος ορισμός του rock n’ roll, οι Bad Habits

Είσαστε έτοιμοι, λοιπόν, να γιορτάσουμε τα 20 χρόνια του Rockpages με ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή; Εμείς σίγουρα είμαστε….

Doors Open: 8:00 μμ
Live Starts: 9:00 μμ

Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ

Προπώληση: No Remorse, Metal Era, Sirens,Κύταρρο

Ηλεκτρονική προπώληση μέσω Viva

Χώρος

Πληροφορίες για τον χώρο: Κύτταρο Live

Στην Αμερική υπήρχε το Fillmore Auditorium, στην Αγγλία το Marquee Club και το UFO και στην Ελλάδα, το Ροντέο και το…Κύτταρο. Εκεί, όπου οι νέοι της εποχής, μεσούσης της χούντας, πρωτοήρθαν σε επαφή με τα προοδευτικά ροκ ακούσματα των Velvet Underground, του Frank Zappa και του Jimi Hendrix. Εκεί, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλος, οραματιστής για μια Βαλκανική ροκ σκηνή, πάντρεψε τα Μπουρμπούλια του με τον μπερντέ του Ευγένιου Σπαθάρη, αλλά και τον Τζίμη τον Τίγρη. Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, οι Socrates Drank The Conium, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Μαρίζα Κωχ, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας και η Δέσποινα Γλέζου είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που πρωτόπαιξαν στο Κύτταρο, ταυτιζόμενοι για τα μετέπειτα χρόνια με τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή.

Τηλ. 210.822.4134

avopolis_google_news

FEATURED TODAY

Στο δεύτερο επεισόδιο του Meet Me In The Bathroom podcast η Τάνια Σκραπαλιώρη συναντάει στο studio του Avopolis τη Φώφη Τσεσμελή σε μια κουβέντα που ξεκινά από την ορατότητα και τη συμπερίληψη στη μουσική βιομηχανία, κατεβαίνει στο Pride, πειραματίζεται στην Ελευσίνα και καταλήγει -που αλλού;- στην Αθήνα τη νύχτα.

Πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές πρεμιέρες, νέες τηλεοπτικές εμμονές, άχαστα live, ολοκαίνουργια εστιατόρια και μπαρ.

 «Ο δίσκος αυτός έχει 100% ταυτότητα ελληνική ακόμα και αν εγώ δεν έχω την εθνική μας ταυτότητα»

Top