Η Γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Η Γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο

2023... και το πιο αγαπημένο, το πιο σημαντικό, το πιο διαχρονικό συναυλιακό ραντεβού της ελληνικής ροκ σκηνής, είναι εδώ, ζωντανό στο Κύτταρο!

Πληροφορίες εκδήλωσης

Ημερομηνία Εκδήλωσης 09-12-2023 20:00
Τοποθεσία Κύτταρο Live

Με τις μνήμες από το περσινό πανδαιμόνιο να μας συνοδεύουν ακόμα, έτσι και φέτος, έτσι και για πάντα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε πολυαγαπημένα μέλη της σκηνής μας τρεις γενιές από φίλους και συνοδοιπόρους του Παύλου ή νεότερους που επηρεάστηκαν από αυτόν.

Όπως κάθε Δεκέμβρη, εδώ και 33 χρόνια για μια μοναδική φορά, υψώνουμε τα ποτήρια μας και τραγουδάμε Παύλο. Τραγούδια που άφησαν το ανεξίτηλο σημάδι τους και καθόρισαν την ελληνική ροκ σκηνή, τραγούδια που συντρόφεψαν και συντροφεύουν τόσες και τόσες στιγμές μας, σε κάτι περισσότερο απο μια συναυλία, στη γιορτή για τον πρίγκηπα του γλυκόπικρου παραμυθιού που λέγεται ελληνικό ροκ, για τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για τα τραγούδια του, για τη στάση ζωής του, για την «προίκα» του και όσα αυτά εκφράζουν.

Τραγουδάμε...

«Ροκενρόλ στο κρεβάτι», «Στην Κ», «Μπάμπης ο Φλου», «Μου πες θα φύγω», «Στο βιβλίο των Ηρώων του τρόμου», «Η», «Άντε και καλή τύχη μάγκες», «Που να γυρίζεις», «Πες μου αν θέλεις κάτι», «Welcome to the Show», «To 69», «Αποκάλυψη», «Το αγνώστω θεώ», «Χαρμάνης κι άφραγκος», «Ξέσπασμα», «Εν Κατακλείδι», «Απογήτευση», «Voοdoo Child» και πολλά μα πολλά άλλα!

Όταν κάποιο βράδυ...

Συμμετέχουν:

Κυριάκος ΔΑΡΙΒΑΣ (Απροσάρμοστοι)
Βασίλης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (Σπυριδούλα)
Στέλιος ΣΑΛΒΑΔΟΡ (Μωρά στη Φωτιά)
FRANK PANX (Panx Romana)
ΖΩΡΖ ΠΙΛΑΛΙ
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ (Πυξ Λαξ)
Νίκος ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ (Άσσοι του Καράτε)
Δημήτρης ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Άσσοι του Καράτε)
Κωνσταντίνος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (Τσοπάνα Rave)
Βασίλης ΡΑΛΛΗΣ
Σίμος ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ

Μιλάνε για τον Παύλο On Stage:

Γιώργος ΤΡΑΝΤΑΛΙΔΗΣ (Socrates drank the Conium)
Άκης ΠΕΡΔΙΚΗΣ (Παύλος Σιδηρόπουλος, Σπυριδούλα)

ΠΟΡΤΕΣ: 21.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ:
10€ (Προπώληση)
12€(Ταμείο)

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την υποστήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: MORE.COM

Πληροφορίες για τον χώρο - Κύτταρο Live

Στην Αμερική υπήρχε το Fillmore Auditorium, στην Αγγλία το Marquee Club και το UFO και στην Ελλάδα, το Ροντέο και το…Κύτταρο. Εκεί, όπου οι νέοι της εποχής, μεσούσης της χούντας, πρωτοήρθαν σε επαφή με τα προοδευτικά ροκ ακούσματα των Velvet Underground, του Frank Zappa και του Jimi Hendrix. Εκεί, όπου ο Διονύσης Σαββόπουλος, οραματιστής για μια Βαλκανική ροκ σκηνή, πάντρεψε τα Μπουρμπούλια του με τον μπερντέ του Ευγένιου Σπαθάρη, αλλά και τον Τζίμη τον Τίγρη. Ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, οι Socrates Drank The Conium, ο Βαγγέλης Γερμανός, η Μαρίζα Κωχ, ο Θανάσης Γκαϊφύλλιας και η Δέσποινα Γλέζου είναι μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που πρωτόπαιξαν στο Κύτταρο, ταυτιζόμενοι για τα μετέπειτα χρόνια με τη συγκεκριμένη μουσική σκηνή.

Τηλ. 210.822.4134